Prodej pozemku pro bydlení, Františkovy Lázně, 102 m2 (ID: 3349143)

Františkovy Lázně, Slatina u Františkových Lázní

320 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 525 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Františkových Lázních

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji nemovitost v obci Slatina u Františkových Lázní (Střížov), Obec Františkovy Lázně, okres Cheb. Jedná se o pozemek pro bydlení s celkovou plochou 102m². Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají místo pro stavbu vlastního domova.

Pozemek se nachází v klidné části obce, která nabízí výhody venkovského prostředí spojené s výhodami města. Okolí je bohaté na přírodní krásy a poskytuje příjemné prostředí pro život. Díky své poloze je zajištěna dostupnost veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, školy, zdravotnická zařízení a další.

Pozemek je vhodný pro stavbu rodinného domu dle vlastních představ a potřeb. Díky pronajatým pozemkům je celková plocha skoro 500 m² je zajištěno dostatek prostoru pro komfortní a pohodlné bydlení. Vhodná orientace pozemku umožňuje využít přírodního osvětlení a vytvořit příjemnou atmosféru.

Místo nabízí rovněž výborné spojení s okolními městy a obcemi díky dobře zavedené dopravní infrastruktuře. Blízkost veřejné dopravy a dálnice zajišťuje pohodlnou a rychlou dostupnost do okolních oblastí.

Pokud máte zájem o prohlídku této zajímavé nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni Vám poskytnout další informace a domluvit termín prohlídky.

Parametry pozemku

Cena
320 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 3. 2024
Adresa
Františkovy Lázně, Slatina u Františkových Lázní
ID
7717
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
102 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Euro Reality Plzeň, s.r.o.

Euro Reality Plzeň, s.r.o.

Hroznatova 773, Mariánské Lázně

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Josef Dohnal

Josef Dohnal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Františkových Lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu