Prodej rodinného domu, Osoblaha, Nádražní, 200 m2

Nádražní, Osoblaha

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Osoblaze

Informace k domu

Nabízíme ke koupi rodinný dům, který se nachází v klidné části Osoblahy na ul. Nádražní 55. Obytná plocha cca 200 m2. K domu náleží pozemek o výměře 758 m2 a garáž. Dvoupodlažní dům je částečně podsklepený, má eternitovou střechu v dobrém stavu, nové okapy částečně. Cca 2010 byla provedena rekonstrukce a to kompletně vytápění , kotel na uhlí automat, plastová okna, rozvody vody a elektriky. Při vstupu do domu se nachází veranda s podlahovým vytápěním, vstup do koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a přípojkou na pračku, také podlahové vytápění. Dále je vstup do chodby se s dřevěným schodištěm. Zde je samostatné WC, vstup do kuchyně a ložnice ( nová podlaha odlehčený beton). Z kuchyně se vchází do obývacího pokoje. V patře je mezanin a vstup do 2 pokojů a půdního prostoru, kde je vše připraveno na vybudování koupelny s WC rozvody vody, odpady. Komín má 1 průduch. Podlahy jsou většinou laminátové, již starší. V koupelně, WC, chodbě a verandě dlažba. Dům je napojen na obecní vodovod a odpad je řešen žumpou s trativodem , umístěnou v zadní části pozemku. Náklady na bydlení pro celý dům jsou cca do Devěttisíc Kč měsíčně.
V současnosti je v obci poměrně široká občanská vybavenost: základní škola, mateřská škola, zdravotní středisko s praktickým, dětským a ženským lékařem, lékárna, kulturní dům, domov pro seniory, pošta, obecní úřad s matrikou, pracovní úřad. V obci se nachází též síť obchodů a pohostinství.
V okrajové části obce se nachází sportovní areál s tenisovými kurty, koupalištěm, fotbalovým i volejbalovým hřištěm a otevřeným prostranstvím, na němž se pořádají různé kulturní akce. V obci je též knihovna.
Pro další informace nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Nádražní, Osoblaha
ID
167
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
111 m2
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
758 m2
Plocha zahrady
640 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
376 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jitka Kosturová - Reality

Jitka Kosturová - Reality

Revoluční 910/20, Krnov, Pod Bezručovým vrchem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Jitka Kosturová

Jitka Kosturová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Osoblaze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu