Prodej rodinného domu, Osoblaha, Pavlovická, 190 m2 (ID: 3502563)

Pavlovická, Osoblaha

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Osoblaze

Informace k domu

Nabízím Vám opravdu unikátní koupi prvorepublikové vily s 40 m2 terasou, nádherným pozemkem, který má přes 1 500 m2, garáží, dílnou a kůlnou. Dům se nachází v obci Osoblaha. Tomuto městu a okolí se přezdívá druhá Haná. Nachází se jen pár desítek kilometrů od turisticky vyhledávaných lokalit Jesenicka. Zároveň můžete navštívit krásy sousedního Polska, které je prakticky u domu. Za zmínku stojí Otmuchovská jezera nebo hrady a zámky Polského Slezska. Velmi dobře se po okolí jezdí na kole, jelikož je celá lokalita rovinná.

Samotná vila prošla největší rekonstrukcí v šedesátých letech. Od té doby je prakticky ve stejném stavu. Dům je celopodsklepený, kdy stropy v suterénu jsou vysoké přes 190 cm. To přímo vybízí k úpravě pro saunu a malé wellness. Ve vyvýšeném přízemí se nachází vstupní veranda (4,95 m2), chodba (15 m2) s dřevěným schodištěm do patra, obývací pokoj (25 m2) a ložnice (23 m2) s nádhernými dřevěnými parketami, kuchyně, koupelna a spižírna. V patře jsou další tři velké útulné pokoje, druhá koupelna, která prošla rekonstrukcí po roce 2000 a vstup na terasu s výhledem do celé zahrady.

Na zahradě se budete cítit, jako v arboretu. Nachází se na ní vzrostlé ovocné stromy, keře, okrasné květiny a stromy, dva skleníky pro pěstování zeleniny, malý bazén a hospodářské dřevěné kůlny pro chov drobného zvířectva.

Dům je vytápěn automatickým kotlem zn. Viadrus na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Dům je napojen na obecní vodovod a elektřinu 230/400V. Odkanalizovaný je do jímky.

Podrobnější informace Vám rád sdělím na místě nebo prostřednictví telefonu či emailu.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Pavlovická, Osoblaha
ID
00181
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1578 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Jan Suchomel

Ing. Jan Suchomel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Osoblaze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu