Prodej rodinného domu, Skuteč, Havlíčkova, 162 m2

Havlíčkova, Skuteč

4 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 922 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Skutči

Informace k domu

Bydlení v rodinném domě v obci, která žije. Tak přesně takovou možnost Vám přinášíme prostřednictvím této nabídky.
Pokud Vás omrzel život v bytě a rádi byste užívali pohodlí rodinného domu se zahradou a přitom nechcete ztratit výhody a komfort, který přináší bydlení ve městě, rádi posedíte s přáteli u grilu nebo při kávě na vlastní zahradě, nebo hledáte objekt vhodný ke spojení Vašeho podnikání s bydlením, pak nepřehlédněte tuto nabídku domu o dvou bytových jednotkách s vlastními vstupy.
Samotná stavba rodinného domu prošla v uplynulých letech většinovou rekonstrukcí. Nové jsou veškeré rozvody (elektřina, topení, voda i odpady), okna plastová, jednotně sladěné interiérové dveře, podlahy zateplené kryté vinylem a dlažbou (1.NP) a PVC, dlažbou a OSB deskami (2.NP).
Stavba je dispozičně řešena následovně:
1.NP: zádveří, technická místnost, chodba, obývací pokoj, obytná kuchyně, ložnice, prostorná koupelna a oddělené WC.
2.NP: Obytná kuchyně se vstupem na terasu, obývací pokoj, dva podkrovní pokoje a koupelna s WC.
Bytová jednotka v 2.NP je po kompletní rekonstrukci. Koupelna je opatřena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Kuchyně zůstává vybavena dvoudílnou kuchyňskou linkou (připojení pro myčku a pračku).
V 1.NP stačí zařídit koupelnu rohovou vanou a umyvadlem, na což je zde dokončena příprava. V kuchyni pak zbývá instalovat kuchyňskou linku. Rozvody topení jsou připravené k napojení na elektrický kotel, ale díky plynu, který je přiveden do technické místnosti, lze zvolit i variantu kotle plynového.
Celý přízemní byt působí vzdušně, pokoje jsou prostorné, světlé a dobře designově řešené. Obývacímu pokoji dominuje krb s moderním obkladem. Nadstandardní koupelna je přidanou hodnotou.
Právě díky dispozičnímu řešení a vlastním vstupům do jednotek lze dům užívat jak k dvougeneračnímu bydlení, tak k vlastnímu bydlení a pronájmu, nebo čistě k pronajímání.
Zahrada o výměře 210m2 je svou rozlohou ideální pro trávení volného času bez nutnosti náročné údržby. Vedlejší stavby slouží jako skladovací prostory, dílna a jedna z nich je částečně podsklepena.
Ve Skutči je vynikající dostupnost všech služeb v lokalitě (lékař, pošta, obchody, škola, školka...).
Jednoduše Vám nabízíme báječné místo pro život a odpočinek od každodenního stresu a shonu. Je jen na vás, zda budete relaxovat na vlastní zahradě, nebo se vydáte na procházku k rybníku, či do lesa. To vše budete mít docházkové vzdálenosti. Tento dům může být právě vaším domovem, kam se budete vždy rádi vracet. Vhodný je však i jako investice k následnému pronájmu.
Podobných nemovitostí ve Skutči mnoho nenajdete a tak neváhejte a domluvte si prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Havlíčkova, Skuteč
ID
00494
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Podlahová plocha
162 m2
Plocha nemovitosti
494 m2
Plocha zahrady
210 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Bc. Jana Bulisová

Bc. Jana Bulisová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skutči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu