Prodej rodinného domu, Skuteč, Melicharova, 85 m2 (ID: 3366618)

Melicharova, Skuteč

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Skutči

Informace k domu

Nenápadný krasavec, i takto by se dala nazvat polovina dvojdomku, který je v tuto chvíli na prodej. Jedná se o dům, který prošel zásadní rekonstrukcí v roce 2003 a v roce 2020 se dočkal dalších renovací. Pohodlné bydlení bez větších investic s možností využít klidu na zahrádce.

Domek byl postaven v minulém století, ale rok 2003 pro něho znamenal velké změny. Přišla rekonstrukce a dům se stal znovu obyvatelným s přidáním nové čepice v podobě střechy. Před třemi lety došlo k renovaci oken, dveří a koupelny s toaletou. Ve spodní části domu najdete vstupní chodbu, komoru, novou koupelnu s wc a kuchyň s jídelnou, která je propojena s obývacím pokojem. Ve druhém patře je propojovací chodba a dva neprůchozí pokoje. Celkový pozemek je 232, které jsou prakticky využité. Mimo domu budete mít k dispozici dílnu (skladovací prostor), krásnou zděnou pergolu s krbem a nenáročnou zahrádku.

Ve Skutči je veškerá občanská vybavenost a krásná okolní příroda. Ve městě najdete vážně vše. Dvě školky, dvě základní školy, gymnázium, obchody i supermarkety. Kadeřnictví pro dámy, barber shop pro pány. Zároveň má Skuteč i aktivní zastupitele, kteří se snaží o zajímavý kulturní život. Akce na náměstí jdou zde snad odjakživa a to na posvícení i mimo něj. Pálení čarodějnic, festival vína, nebo festival hudby a mnoho dalšího.

Parametry domu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Melicharova, Skuteč
ID
882023009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
232 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Marek Zdražil

Marek Zdražil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skutči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu