Prodej bytu 2+kk, Zásmuky, Na Pile, 57 m2 (ID: 3350980)

Na Pile, Zásmuky

5 103 750 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 323 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zásmukách

Úklidové služby

Informace k bytu

Nadstandardní byt 2+kk v novém projektu Obora Zásmuky na prodej v Zásmukách. Byt se nachází v nejvyšším patře domu, plocha 57m2 se dvěma terasami o výměře 22m2. Interiér bytu je ve vysokém standardu, což zahrnuje podlahy, bezpečnostní vstupní dveře s ocelovou zárubní, bílé interiérové dveře, kompozitní okna, keramickou dlažbu a obklady v koupelně a předsíni, vanu, toaletu, umyvadlo a podlahové topení.

Nový projekt byty Obora Zásmuky zahrnuje celkem 30 bytových jednotek rozdělených do 3 samostatně stojících nových domů, kde v každém domě je 10 jednotek. Domy jsou rozděleny do 5 nadzemních podlaží s bezbariérovým přístupem a výtahem. Jedná se o byty s dispozicí 2+kk a 3+kk a o celkové ploše od 48m2 do 82m2. Každý byt má balkon, terasu nebo zahrádku. Ke každému bytu je oddělený sklad u hlavního vchodu domu a sdílená úschovna na kola a kočárky. Také je možné zakoupit parkovací stání. Domy jsou projektované jako nízkoenergetické a spadají do energetické třídy A.

Výstavba zahájena, předpokládaný termín dokončení druhé pololetí 2024.

Bližší specifikace na webu.

Pro více informací o projektu a všech volných jednotkách se na nás obraťte.

Parametry bytu

Cena
5 103 750 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Na Pile, Zásmuky
ID
1578
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Ing. Kamila Kleiberová

Ing. Kamila Kleiberová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Zásmukách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu