Prodej bytu 2+kk, Český Brod, Klučovská, 65 m2

Klučovská, Český Brod

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(vč. všech poplatků)

Prémioví partneři v Českém Brodu

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej novostavby nadstandardního bytu 2+kk s 2 parkovacími stáními a terasou v rezidenčním projektu Dvojčata ČB. Nabízím Vám k prodeji novostavbu nadstandardního bytu 2+kk s garážovým i venkovním parkovacím stáním a terasou v rezidenčním projektu Dvojčata ČB. Tento jedinečný developerský projekt je zárukou kvalitního bydlení s výbornou strategickou polohou. Dům je umístěn nedaleko vlakového nádraží (cca 350 m). Dojezdová vzdálenost do centra Prahy nebo do okresního města Kolín (cca 35 min.) nabízí nepřeberné pracovní možnosti včetně bohatého kulturního a sportovního vyžití.

Byt se nachází v 5. NP pětipodlažního domu s výtahem. Byt má výměru 65,4 m2 a terasu o výměře 16,8 m2. Byt se skládá ze zádveří (5,9 m2), koupelny (5,1 m2), samostatného WC (2,8 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (32 m2), ložnice (19,6 m2) a terasy (16,8 m2).

Jednotlivé místnosti bytu jsou smysluplně uspořádány a každá z nich je velice výhodně prostorově řešena. Podlahy v obytných místnostech jsou řešeny lepenou vinylovou podlahou, v koupelně je dlažba. Jednotlivé dekory a barvy, které jsou použity k vybavení bytu, navozují příjemnou a útulnou atmosféru. Do bytu je zavedena internetová přípojka. Topení zajišťuje elektrokotel napojený na podlahové vytápění. V bytě je rozvedena rekuperace vzduchu a je zde klimatizace. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem. V chodbě a v koupelně je umístěný světlovod. Všechna okna jsou osazena elektrickými venkovními žaluziemi na dálkové ovládání. Na terase je dlažba a přívod vody s nezámrzným kohoutkem. Na toaletě je WC TECE ONE s integrovanou bidetovou sprchou. Kuchyňská linka je zn. NOBILIA s granitovým dřezem a se zabudovanými spotřebiči značek BOSCH a AEG (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, indukční varná deska, digestoř a myčka).

K bytu náleží garážové i venkovní parkovací stání. V uzavřeném objektu jsou dva bytové domy s dvorem umožňujícím bohaté venkovní vyžití (venkovní gril, stůl na stolní tenis, lavičky, houpačka, skluzavka atd.). Třída energetické náročnosti domu je B – velmi úsporná.

V Českém Brodě je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, banky, pošta, obchody, zdravotnictví, restaurace, supermarkety, kulturní a sportovní vyžití, služby atd.. Je odtud výborné spojení do Prahy vlakem (35 min. na Masarykovo nádraží) nebo autem (do 20 min. po D11 na Černý Most).

Nemovitost je možné hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. V případě jakýchkoliv dotazů, případně sjednání osobní schůzky, mě, prosím, neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. všech poplatků
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Klučovská, Český Brod
ID
2664
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Luboš Jedelský

Luboš Jedelský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Českém Brodu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu