Pronájem skladu, Praha - Čakovice, Cukrovarská, 1902 m2

Cukrovarská, Praha

209 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nehledáte jen obyčejný sklad, ale chcete reprezentativní moderní sídlo vaší společnosti? Prostor, kde může být nejen sklad, ale zároveň i exkluzivní showroom a krásné kanceláře? Pak mi dovolte představit vám novostavbu budovy, která toto nabízí.

Moderní dvoupatrová nízkoenergetická budova, při jejíž stavbě se velmi dbalo na architektonickou čistotu a soudobé požadavky, má zastavěnou plochu 991 m2. V přízemí jsou skladové prostory s podlahou z leštěného drátkobetonu s nosností 10 t/m2 a světlou výškou 3,5m. Vstup umožňuje dohromady 8 sekčních vrat, 4 ze severní části budovy a 4 z jižní. Sklad je možné vytápět 2 plynovými kondenzačními jednotkami Sahara. Uprostřed budovy je pak klasický vstup pro klienty, návštěvy či zaměstnance.
Do 1. patra, kde je možné mít další část skladu (nosnost podlahy 1 t/m2 ) či showroom a kanceláře vede nejenom schodiště, ale i výtah s nosností 2t. V patře je podlahové vytápění napojené na tepelné čerpadlo.

Objekt stojí samostatně, celý areál je oplocený a má samostatný vjezd. K budově náleží velkorysá manipulační a parkovací plocha, velký důraz byl kladen na vzhled celého okolí a zeleň. Přímo z areálu se vjíždí na ulici Cukrovarská. V blízkosti je dálnice D8, městský okruh a také metro Letňany (autobusem z Čakovic trvá cesta na metro cca 15 min a jezdí až 13 autobusů za hodinu).

Areál je dostupný 24/7.
Prostory je možné upravit dle přání klienta, kolaudace bude v 1Q 2024.

Za správu a údržbu areálu se platí 15 Kč/m2, energie budou účtovány dle skutečné spotřeby.
Kauce 2 měsíční nájmy.
Neplatíte provizi realitní kanceláři.

Parametry nemovitosti

Cena
209 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Cukrovarská, Praha
ID
00190
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
1902 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
991 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
38 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Ústřední elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Kateřina Mládková

Kateřina Mládková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu