Prodej obchodního prostoru, Moravská Třebová - Udánky, 440 m2 (ID: 3352127)

Moravská Třebová, Udánky

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Moravské Třebové

Informace k nemovitosti

Sníte o vlastním podnikání, ale nemáte zatím úplně jasno v jakém oboru ?
A co byste řekli na převzetí zajetého rodinného byznysu v oblasti gastronomie včetně dlouholeté klientely, kdy samotné kořeny firmy sahají do roku 1992.

Do nabídky právě zamířila tato komerční nemovitost, která v současné chvíli nabídne skladové i provozní zázemí rodinného podnikání v oblasti velkoobchodu a maloobchodu pro gastronomii. Nemovitost je ve stavu před rekonstrukcí (včetně možnosti půdní vestavby) a čeká na svého budoucího majitele, který vdechne této nemovitosti nový život a může tak navázat nejen na historii rodinného byznysu, ale případně si rozjet svůj podnikatelský záměr podle svého gusta. Slušná porce užitné plochy, která se rozprostírá na bezmála 440 m2 naznačuje, že tady to bude jednoznačně výzva, kde můžete popustit uzdu své fantazie a vymazlit si tento velkorysý prostor dle vaší představy k úplné dokonalosti. Pozemek, který přiléhá k domu není úplně z těch největších (485 m2), ale pokud byste rádi měli pozemek přeci jen o kousek větší, informujte se u makléřky o možnost přikoupení sousední parcely, která je plnohodnotným stavebním pozemkem s výměrou 952 m2. Vytápění nemovitosti je zajištěno kotlem na dřevo, nebo je možnost využití lokálních akumulačních kamen.

Městská část Udánky v Moravské Třebové je situována podél Udáneckého potoka a díky své poloze nabídne klidné místo pro vaše podnikání. Jistě oceníte i dostatek parkovacího stání před samotnou budovou pro Vaše klienty. V místě nechybí kompletní občanská vybavenost, včetně ZŠ a MŠ, obchody, veřejná doprava a především skvělá atmosféra tohoto místa.

Pro sjednání prohlídky či poskytnutí více informací k prodávané nemovitosti, neváhejte kontaktovat realitní makléřku paní BEM. Ivanu Gašpar (Žďánskou).

Parametry nemovitosti

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Moravská Třebová, Udánky
ID
9421
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
440 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
490 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Moravské Třebové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu