Prodej rodinného domu, Zastávka, 110 m2

Zastávka

5 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 117 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zastávce

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tento prostorný rodinný dům 4+2 v malebné Zastávce u Brna, který je synonymem pro pohodlné bydlení a domácí harmonii.
Podlahová plocha 110 m2 a celková plocha pozemku 231 m2 vám poskytne dostatek prostoru pro váš každodenní život. Zahrada o rozloze 184 m2 je oplocená a připravená na vaše rodinné oslavy, dětské hry nebo lenošení s knihou v ruce.
Cihlový dům prošel láskyplnou částečnou rekonstrukcí, budoucí majitel však musí počítat s další investicí. Střecha je nová - 2 roky i plastová okna, která zajistí dokonalou izolaci. Podlaha je téměř všude plovoucí, v kuchyni je praktické lino, v koupelně dlažba a v ložnici stylový vinyl.
Dvě samostatné koupelny s WC zaručují pohodlí pro celou rodinu, jednu z koupelen bude nutné ještě zrekonstruovat, ale rozložení domu 2x 2+1 nebo 3+1 a 1+1 nabízí flexibilitu podle vašich potřeb. Ideální pro větší rodinu nebo jako investice s možností pronájmu části nemovitosti. Velkou výhodou je také možnost vybudovat další jednotku o dispozici 3+1 v podkroví - což jistě budoucí majitelé ocení jako skvělou investici. Dva samostatné vchody a další stavba o velikosti cca 43 m2 přes cestu, která může posloužit jako garáž s letní kuchyňkou dodávají této nemovitosti další hodnotu.
Ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel a vytápění? Na výběr máte mezi plynem nebo krbem pro romantické večery. Samozřejmostí jsou všechny inženýrské sítě. Další velkou výhodou je lokalita - do Brna dojedete autem za pouhých 15 minut.
Tento dům není jen stavbou, je to místo, kde se budou psát nové příběhy vaší rodiny. Kde každý den začíná sluncem zalitou zahradou a končí u krbu s pohádkou na dobrou noc. Neváhejte a udělejte první krok k životu, po kterém toužíte. Kontaktujte nás ještě dnes a objevte, jak se může tento dům stát vaším novým domovem.
Majitelé si vyhrazují právo bydlet v RD ještě měsíc po zaplacení ceny na jejich účet, aby si mohli najít nové bydlení.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
PENB nebyl zatím dodán - proto uvádíme třídu G.

Parametry domu

Cena
5 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Zastávka
ID
E1348B061
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
231 m2
Plocha zahrady
184 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Radek Novák

Ing. Radek Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zastávce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu