Prodej rodinného domu, Velká Hleďsebe - Klimentov, 180 m2

Velká Hleďsebe, Klimentov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Velké Hleďsebi

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme zprostředkování prodeje krásného rodinného domu, který se nachází v luxusním rodinném dvojdomku (oba domy mají samostatné číslo popisné). Nemovitost stojí na vlastním pozemku ve Velké Hleďsebi, k.ú. Klimentov (severní okraj zastavěné části obce Velká Hleďsebe). Obec je je v bezprostřední blízkosti krásného města - Mariánské Lázně (cca 2 km). Nemovitost se nachází v příjemné lokalitě se spoustou zeleně. Jedná se o atraktivní novostavbu 5+kk s prostornou terasou. Velikou předností jsou také balkóny u dvou horních pokojů, které nabízejí příjemné výhledy do okolí se spoustou zeleně. Nemovitost má dvě podlaží, podlahová plocha činí 180 m2. V 1.NP je velký pokoj (se vstupem na prostornou terasu a zahradu) + kuchyňský kout + komora, dále pak menší pokoj (s východem před dům) s vlastní koupelnou a WC , technická místnost a další samostatná toaleta. V II.NP se nachází tři samostatné, neprůchozí pokoje. Jsou velmi světlé a slunné, součástí jednoho pokoje je koupelna s toaletou a menší místnost, mezi pokojem a koupelnou je menší místnost, lze také využít, např. jako šatna. Další koupelna je také v tomto patře, umístěná samostatně. Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo (vzduch - voda). Celý dům působí velmi vzdušně a komfortně. Stojí na pozemku o výměře 491 m2.
Velká Hleďsebe má dobré dopravní spojení s okolím (Planá, Cheb, Rozvadov, Broumov, Vojtanov. V Mariánských Lázních je rychlíková stanice Českých (Praha - Plzeň - Cheb, Karlovy Vary), v samotné obci je autobusová zastávka dálkových spojů (5 min procházkovou chůzí od domu). S městem Mariánské Lázně je obec spojena trolejbusovou linkou, zastávka trolejbusu je cca 350 metrů od domu.
V obci je škola, školka, lékař, obchodní centrum, pošta, kulturní dům, apod. V okolí obce je spousta zajímavých turistických míst a také cyklostezek. V lesích jsou léčivé prameny, lze k nim také dojít pěšky a vychutnat si pěknou procházku na čerstvém vzduchu. Pro milovníky sportu je možnost využití např. jednoho z nejstarších golfových hřišť v Evropě (3 km od Mariánských Lázní) a nebo v Lázních Kynžvart (obce s nejčistějším ovzduším v ČR). Pokud hledáte nadstandartní bydlení v malebné obci vhodné pro větší rodinu, a přesto v blízkosti většího města, můžeme Vám tuto nemovitost doporučit.

Obec Velká Hleďsebe se nachází v západočeském lázeňském trojúhelníku , v okresu Cheb.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Velká Hleďsebe, Klimentov
ID
01127
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha nemovitosti
491 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Bohuslava Mayová

Bohuslava Mayová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velké Hleďsebi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu