Prodej restaurace, Frýdlant nad Ostravicí - Lubno, 622 m2 (ID: 3353968)

Frýdlant nad Ostravicí, Lubno

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Frýdlantu nad Ostravicí

Informace k nemovitosti

Restaurace a saunový svět v krásném prostředí Beskyd, umístění nabízí celou řadu využití jak pro turisty, sportovce i ty, kteří hledají odpočinek. Součástí je pozemek, který byl původně zamýšlen k zastavení ubytovacími prostory. Objekt je vedený jako občanská vybavenost.

Restaurace
Společenský sál pro akce
Saunový svět
Tak tohle definuje objekt v obci Lubno, ve Frýdlantu nad Ostravicí, v centrální části Beskyd na úpatí Lysé hory. Nedaleko v sousední obci Malenovice jsou sjezdovky na lyžování, v létě zde projíždí mnoho turistů na kole po místní cyklostezce.

Objekt je ve skvělé kondici a je okamžitě využitelný.

Původní dům z roku 1902 a v něm sídlící restaurace u Bumbaly byla v roce 2012 kompletně přestavěna na současnou moderní restauraci s přístavbou sauny.

Bar i kuchyň jsou vybaveny profesionálními gastro vybavením. V restauraci je italská pec na pizzu na dřevo.

Velký sál je vybaven dataprojektorem a plátnem s 5+1 hifi audio soustavou, s inteligentním osvětlením LED světel, včetně barevných pocitových tónů.

Wellness vládne dvěma oddělenými prostory s finskou saunou na dřevo, s posezením širým nebem, odpočívárnami a ochlazovacími bazénky.

Přiléhající pozemek skýtá možnost investice a rozšíření objektu o ubytovací kapacity a vytvoření příjemný celek a zázemí v turisticky oblíbeném a navštěvovaném podhůří Beskyd. Že to dává smysl, svědčí několik dalších ubytovacích prostor v těsné blízkosti.

Část mobiliáře, který je vyobrazen v prezentaci není součástí ceny nemovitosti a prodává se zvlášť, cenu a seznam vám zašlu na vyžádání. Pro bližší informace či domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 2. 2024
Adresa
Frýdlant nad Ostravicí, Lubno
ID
4024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
622 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
670 m2
Plocha nemovitosti
2251 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
ČOV pro celý objekt, Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Voda
Místní zdroj, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Ing. Kamil Kabát

Ing. Kamil Kabát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Frýdlantu nad Ostravicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu