Pronájem bytu 2+kk, Litvínov - Horní Litvínov, Ladova, 59 m2 (ID: 3353973)

Ladova, Horní Litvínov

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Kauce 36.000,- Kč + první nájemné vč.záloh na energie 17.700,- Kč + provize RK jeden nájem + DPH)

Prémioví partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Bydlení pro náročné – nabídka dlouhodobého pronájmu komfortní moderně vybavené bytové jednotky 2+kk se zahradou, sklepem a parkovacím místem v nově zrekonstruovaném zatepleném bytovém domě disponujícím šesti jednotkami / 2x 2+kk, 2x 3+kk, 2x 4+kk/ ve vyhledávané lokalitě v Litvínově na Osadě, v ulici Ladova.
Byt č.2 - přízemí s vlastním vstupem, dispozice 2+kk, podlahová plocha 59,60 m2, zahrada 102 m2, sklep 8,50 m2, parkovací místo. Orientace oken na západ/sever.
Nový, vkusně a moderně vybavený byt: praktické podlahy PVC v designu dubu v ložnici a v moderním designu betonu na chodbě a v kuchyni. V koupelně i na WC je položena dlažba.
Interiérové dveře s obložkami ve světlé dřevině příjemně dolaďují celý interiér.
Prostorný obývací pokoj je spojen s kuchyní, disponující moderní kuchyňskou linkou s horizontálními horními skříňkami v barvě šedé, spodní skříňky v designu zlatého dubu, černá pracovní deska, vestavná elektrická multifunkční trouba se sklokeramickou varnou deskou, ( Elektrolux ) dřez, digestoř. LED osvětlení pod linkou i nad linkou, závěsný LED lustr nad jídelní stůl a stropní lustr v centru obýváku.
Velká koupelna v příjemných obkladech béžové a hnědé barvy: umyvadlo se závěsnou skříňkou, podélná zaoblená vana, přípojky na pračku se sušičkou, žebříkový radiátor, odsávání.
Samostatné WC se závěsnou mísou a umývátkem pro osobní hygienu, odsávání. K bytu náleží sklepní kóje, umístěna v krajním vchodě.
Vytápění i ohřev vody je řešen úsporným kondenzačním plynovým kotlem BUDERUS se zásobníkem 115 l umístěném v koupelně. Rozvody do radiátorů ve všech místnostech i na chodbě.
Dispozice s rozměry místností najdete v plánu bytu. Byt je k nastěhování k 1.6.2024.
Podmínky: trvalý měsíční příjem z pracovní činnosti, bezdlužnost.
Měsíční nájemné pro 2 osoby: 12.000,- Kč + zálohy na energie 5.700,- Kč /vytápění, voda, elektřina/. Měsíčně celkem: 17.700,- Kč. Vyúčtování jednou ročně dle spotřeby.
Při podpisu nájemní smlouvy se hradí: kauce 36.000,- Kč + jeden nájem na následující měsíc 17.700,- Kč + provize RK jeden nájem.
Pokud je tato nabídka určena právě Vám, kontaktujte, prosím, makléře této nabídky pro domluvení prohlídky. Kdykoliv v týdnu / i o víkendu /
Pracujeme nonstop, RK RE/MAX Non stop

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Kauce 36.000,- Kč + první nájemné vč.záloh na energie 17.700,- Kč + provize RK jeden nájem + DPH
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Ladova, Horní Litvínov
ID
185-NP02239
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
59 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Soudková

Mgr. Jana Soudková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Litvínově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu