Pronájem restaurace, Pardubice - Zelené Předměstí, 17. listopadu, 95 m2

17. listopadu, Zelené Předměstí - Pardubice I

29 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Rezervace. Uvedená cena nájemného + služby + elektřina dle spotřeby;)

Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Tento prostor je v současné chvíli v rezervaci.

Pronájem nově zrekonstruovaných komerčních prostor v moderním designu, které se nacházejí v reprezentativním zděném komerčním domě Sferum přímo v centru města Pardubice, na průsečíku ulic 17. listopadu a Smilova, a tedy v jedné z nejlukrativnějších lokalit pro komerční prostory v celých Pardubicích.

Jedná se o stylové komerční prostory umístěné v přízemí domu s orientací do frekventované ulice 17. listopadu. V současné době je zde provozována La Donuteria, kde si můžete kromě dobré kávy dát také nejlepší koblihu ve městě.

Nyní máte možnost tuto zavedenou franšízu s vynikajícím hodnocením zákazníků převzít a pokračovat v jejím rozvoji. Nebo zde můžete začít s vlastním konceptem v oblasti gastronomie, pro kterou jsou v současné chvíli prostory zkolaudovány. Případně je možné prostory rekolaudovat např. na kanceláře a mít zde reprezentativní sídlo Vaší společnosti.

Celková užitná plocha prostor činí 95 m2 a kromě kavárny s kuchyní a zázemím pro zaměstnance zde nalezneme také pánské a dámské toalety pro návštěvníky, a možnost zahrádky ve vnitrobloku domu.

Prostory prošly rozsáhlou rekonstrukcí a jsou tak ve vysokém standardu. Instalována zde byla i nová vzduchotechnika. Velkou výhodou jsou také obrovské výlohy, které skvěle upoutají pozornost lidí v okolí. Navíc je zde oficiálně schválena i výrobna a tak delikatesy pro své zákazníky můžete připravovat přímo tady.

Kromě výměny střešní krytiny a oken, prošel dům také renovací fasády a působí tak velmi dobrým estetickým dojmem. Těmito prostory tak nejen poskytnete ideální pracovní podmínky svým zaměstnancům, ale také skvěle zapůsobíte na Vaše klienty či obchodní partnery.

V domě dále nalezneme již zavedené a oblíbené služby – OK Shop, Dámská jízda apod.

Dům je také velmi dobře dostupný – přímo před ním se nachází zastávka MHD a lze i bezproblémově zaparkovat na nedalekém parkovišti.

V docházkové vzdálenosti od domu se nachází centrum všeho dění v Pardubicích – ATRIUM Palác na Masarykově náměstí, třída Míru, Dům služeb či již dříve zmíněné ulice 17. listopadu a Smilova. To vše obsahující nespočet služeb a vyžití. Bez problémů tedy o polední pauze zařídíte a nakoupíte cokoli potřebujete.

Volné od 01.02.2024.

Kauce ve výši 30.000,- Kč. Provize RK 30.000,- Kč.

Pro více informací či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 935309

Parametry nemovitosti

Cena
29 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Rezervace. Uvedená cena nájemného + služby + elektřina dle spotřeby;
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
17. listopadu, Zelené Předměstí - Pardubice I
ID
N935309
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
95 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo iRealitka.cz

iRealitka.cz

Čajkovského 916, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Mgr. Zdeněk Luňák

Mgr. Zdeněk Luňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu