Prodej rodinného domu, Bříství, 335 m2 (ID: 3358761)

Bříství

14 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 720 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bříství

Úklidové služby

Informace k domu

CENA K JEDNÁNÍ. Možnost rychlého dokončení stavby přesně dle požadavků a potřeb nového majitele.

Prodej hrubé stavby rodinného domu 6+kk s užitnou plochou 335 m2 na parcele o velikosti 726 m2 v obci Bříství, okres Nymburk. Celá hrubá stavba je velmi precizně provedena, použity jsou kvalitní materiály a dodrženy stavební standardy. Garáž je připravena pro parkování pro dvou vozidel, z obývacího pokoje je přímý vstup do zahradní pergoly a na zahradu, lodžie v prvním patře nabízí výhled do zahrady. Stavební povolení je platné od května 2023.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci i vodovod, současně je na pozemku studna s čerpadlem a jímka pro svody vody ze střechy, je možné z ní čerpat vodu pro zalévání zahrady.
Zahrada je již dokončena, oplocena kamennou podezdívkou s nerezovými dílci, a připravena k užívání. Zahradní domek, prostorná dřevěná pergola s venkovní kuchyní s krbem i udírnou a do terénu zapuštění bazén nabízejí prostor pro příjemné trávení času. Travní porost i vysázené okrasné květiny keře a plodící stromky brzy celý prostor zútulní.

Obec Bříství nabízí velmi dobrou dopravní dostupnost do Prahy nebo směr Hradec Králové díky blízkosti dálnice D11. Kompletní infrastruktura je k dispozici v městě Český Brod (8 minut autem) nebo Lysá nad Labem (10 minut autem), kam se dá díky pravidelnému autobusovému spojení bez problémů dopravit i bez auta. Z obou měst jezdí na Prahu vlaky 4x za hodinu.

Parametry domu

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Bříství
ID
3477
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
335 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
726 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Kateřina Vavrochová

Kateřina Vavrochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bříství?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu