Prodej bytu 2+1, Ostrava - Hrabůvka, Plzeňská, 48 m2 (ID: 3359361)

Plzeňská, Hrabůvka

2 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 433 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Exkluzivně se souhlasem majitele nabízíme k prodeji slunný, zrekonstruovaný byt na ulici Plzeňská 1573, Hrabůvka, Ostrava. Byt je umístěný ve 4p/8p, s lodžií do dvora, sklep, o výměře 48m2, IČ domu 27831396, BD Plzeňská 17.
Dům po kompletní revitalizaci: fasáda, zateplení, plastová okna, vchod, kamerový systém, uzamykatelná chodba k bytům na patře.
Byt po rekonstrukci: elektřína v mědi (revizní zpráva z doby rekonstrukce), sádrokartonové pohledy s LED osvětlením, omítky, voda a odpady v plastu, plovoucí podlaha, venkovní žaluzie v pokoji. Zděné jádro včetně WC, sprchového koutu. Pěkná kuchyně IKEA, digestoř, trouba, varná deska, myčka. Prostorná chodba, lze umístit pracovnu, velkou šatnu. Dům je bezbariérový a má výtah do patra.

Byt se momentálně pronajímá slušným a platícím podnájemci. Byt vhodný jako investiční. Platba nájmu a služeb 16.440 Kč - 6.870 Kč náklady, zisk 9.570 Kč.

Velikost místností:
Koupelna 3,29
Lodžie 3,06
Pokoj 20,43
Pokoj 12,43
Předsíň 7,94
Sklep 1,49

Nájem 4.730,- + elektřina.

Hrabůvka je katastrální území statutárního města Ostravy. Městský obvod Ostrava-Jih.
Na mnohých místech v obvodu vyrostly objekty občanské vybavenosti. Jedná se především o finanční úřad, peněžní ústavy, nákupní střediska a supermarkety, v tomto výčtu nesmí chybět nákupní středisko Avion Shopping park, ale i dětská a workoutová hřiště.
Kulturu pro obvod zajišťuje příspěvková organizace Kulturní zařízení Ostrava-Jih, pod kterou spadají kromě Kulturní dům K-TRIO, výškovické kino Luna a Komorní klub na Velflíkově ulici v Hrabůvce. Významný je také Dům kultury Akord v Zábřehu a v neposlední řadě ČEZ Aréna, která je využívána ke sportovním i jiným společenským akcím.
V létě roku 2006 začal veřejnosti sloužit Vodní areál Jih na Svazácké ulici v Zábřehu. Má dva tobogány a čtyři skluzavky, padesátimetrový plavecký bazén, relaxační bazén atypického tvaru a dětský bazén. Návštěvníkům slouží také nová sportoviště.
V obvodu je známá Poliklinika v Hrabůvce, v sociální sféře dva domovy pro seniory a dva domy s pečovatelskou službou. Ve Výškovicích je od září roku 2007 otevřen Hospic sv. Lukáše. Dopravní spojení v rámci města Ostravy zabezpečuje autobusová a tramvajová doprava.
Velkou výhodou umístění bytu je i Bělský les. Mnoho možností využití. Pejskaři, výlet s dětmi, sport, relax.
Těšíme se na nezávaznou prohlídku tohoto zajímavého bytu.

Parametry bytu

Cena
2 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Plzeňská, Hrabůvka
ID
550
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
48 m2
Patro
4. z 7
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zuzana Broďáková

Zuzana Broďáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu