Prodej rodinného domu, Brušperk, Zádvoří, 257 m2 (ID: 3359891)

Zádvoří, Brušperk

2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brušperku

Informace k domu

Rodinný dům v centru Brušperku, jen 50 m od náměstí. Kromě vlastního bydlení poměrně zajímavá investiční příležitost s možností vybudovat 2–3 samostatné byty.

Pár důležitých informací ve zkratce:

• Dům má 3 podlaží, celkem 257 m2 užitné plochy
• Obytná plocha (bez sklepa, verandy a příslušenství) cca 170 m2
• Možné využít jako celek k rodinnému bydlení
• Lze rozdělit na 2–3 samostatné byty
• Do bytu/ů v patře lze vybudovat samostatný vstup
• Vlastní kryté parkování na soukromém dvoře
• Strategické místo bezprostředně vedle náměstí

Dům z roku 1860 byl v roce 1968 dostavěn do současné podoby (nástavba horního patra). V 90. letech se v domě měnila elektroinstalace (v mědi), komplet rozvody vody a odpadů v plastu, instalace plynového kotle vč. vložky komínu a v roce 2008 udělána plastová okna v 1. patře a obytném podkroví.

Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci, plynovod a je částečně podsklepený. Vytápěn vlastním plynovým kotlem (ohřev vody bojlerem), ale tady bude dávat smysl např. nové tepelné čerpadlo.

Aktuálně je dům určen na celkovou rekonstrukci vnitřních i vnějších částí. Bude záležet jenom na vás, jestli jej budete chtít využít k vlastnímu bydlení – dům je dostatečně velký i pro početnou rodinu, pokud zrovna nepotřebujete mít zahradu. Tu tady nahrazuje menší dvůr se vstupem a krytým parkováním pro auta.

Poměrně zajímavý potenciál je v rozdělení domu na 2–3 samostatné byty. Spodní část domu lze poměrně jednoduše upravit na moderní byt 2+kk, a horní patro buď spojit s obytným podkrovím (potom by zde vznikl byt 4+kk), případně nechat samostatně na jeden byt 2+kk a druhý 2+1 (s využitím části půdy).

Do horních bytů je možné vybudovat samostatný vstup přes malou tarasu v 1. patře a zcela je tak oddělit. Na fotografiích jsme připravili vizualizace možného budoucího stavu zasazené do současných dispozic se zachováním rozměrů místnosti a možného využití půdy.

Nově vzniklé byty tak můžete dále pronajímat, případně samostatně prodat, případně zkombinovat vlastní bydlení spolu s investicí – prodaný nebo pronajímaný byt dokáže z velké části pokrýt vaše vlastní náklady.

Ve všech případech budete těžit ze strategického místa – dům v těsné blízkosti náměstí (kde jsou dostupné všechny důležité služby jako pošta, obchod, drogerie) a taky z faktu, že bytů je v Brušperku je nedostatek.

Brušperk totiž těží potenciál ze své ideální polohy – na půl cesty mezi Ostravou a Frýdkem – Místkem, zároveň ale v klidu a s čistým vzduchem. Jsou zde dostupné kvalitní školy i školky a vyhlášený krytý bazén, velmi dobrá dostupnost hromadné dopravy.

Ostatně - přijďte se podívat osobně. Těším se na setkání.

Parametry domu

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Zádvoří, Brušperk
ID
N00141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
257 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
118 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Michal Hrubý

Michal Hrubý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brušperku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu