Prodej rodinného domu, Kladruby nad Labem, 380 m2

Kladruby nad Labem

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kladrubech nad Labem

Informace k domu

Krásný dům s historií v malebné obci Kladruby nad Labem v chráněné krajině UNESCEM, jen 40 min. od Prahy a 30 min. od Hradce Králové. Dům Vám nabízí nejen 320 m2 užitné plochy na pozemku o celkové výměře 2007 m2. Dům je v současné době rozdělen na 2 jednotky a každá má samostatný vchod. První obytná bytová jednotka je obytného charakteru s dispozicí 3kk s vlastním příslušenstvím. Sestává se z ložnice, obývacího pokoje, kuchyní s jídelnou, špíž, koupelna a samostatné WC. V domě je k dispozici oddělený samostatný prostorný komerční prostor, který tvoří 2 velké místnosti s vchodem přímo z ulice. Další 4 navazující pokoje na tento prostor mohou být využité, jako další bytová jednotka, nebo rozšiřující část komerčního prostoru.

K tomuto domu je přilehlá prostorná kotelna, garáž a menší stodola o zastavěné ploše 75m2. Na protější straně se nachází velmi příjemné venkovní posezení. Na pozemku dále naleznete přízemní prostor, který lze využívat jako sklepení. To vše doplňuje půda, která vybízí k další obytné výstavbě. Dům je ve velmi dobrém a udržovaném stavu, jak po stránce technické, tak estetické. Vytápění je zde tuhými palivy a je možné i krbovými kamny. Několik komínových těles. Dům má vlastní studnu a je napojen i na obecní vodovod. V současnosti má vlastní jímku i obecní kanalizaci.

Kladruby nad Labem, které jsou díky národnímu, světově proslulému hřebčínu památkovou lokalitou. Všechny obce se rozkládají v krásné Polabské nížině, která je harmonickou kombinací lesů, luk, pastvin a orné půdy. Zájem obce je udržovat dobrou občanskou vybavenost, kulturní a společenské akce. V této lokalitě je ZŠ a MŠ, obecní úřad, knihovna, potraviny, pohostinství, škola jezdectví, památky a mnoho míst na výlety či procházky. Nabízený dům je vhodný na žití i jako chalupa pro rekreaci. Pokud Vás nabídka této nemovitosti zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Rád se s Vámi domluvím na prohlídku, kterou doporučuji.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Kladruby nad Labem
ID
0055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
380 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
380 m2
Plocha nemovitosti
2007 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Vaši makléři - realitní kancelář

Havlíčkovo náměstí 512/16, Kutná Hora

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Lukáš  Průcha

Lukáš Průcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kladrubech nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu