Pronájem kanceláře, Frýdek-Místek, Riegrova, 212 m2

Riegrova, Frýdek-Místek - Místek

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je uvedena bez DPH a bez záloh na služby a energie)

Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu nadstandardní komerční prostory na ulici Riegrova ve Frýdku-Místku. Prostory se nacházejí v 1. NP nově zrekonstruované moderní budovy s bezbariérovým přístupem a bezproblémovým parkováním. Prostory jsou připraveny k přizpůsobení dispozic a technického provedení dle potřeb nového nájemce. V rámci pronajímaných prostor je k dispozici plně vybavena vlastní kuchyňka, WC vč. kabiny pro invalidy. Prostor je vytápěn podlahovým vytápěním, je plně klimatizován, napojen na EZS a EPS, má samostatný vchod s bezbariérovým přístupem a okna jsou osazeny el. ovládanými žaluziemi. Možnost vybavení prostoru rekuperací, či jinými technologiemi dle specifik nájemce. V rámci objektu je možno využít těchto služeb a prostor: internet (optika), IT služby (cloud, webhosting, správa), nouzová záloha dodávek el. energie pomocí dieselagregátu, úklid, ostraha, parkování v zabezpečeném areálu, další skladové prostory, konferenční/školící místnost, wellnes, suterénní místnost pro případnou montáž technologií. Prostor je nyní připraven k realizaci rekonstrukce dle požadavků nájemce. K dispozici budou prostory připraveny cca do 6 měsíců od podpisu nájemní smlouvy.
Prostory jsou vhodné zejména pro bankovní instituce, call centra, advokátní kanceláře, zdravotnické nebo rehabilitační zařízení, kontaktní nebo zákaznická centra, školicí střediska, IT firmy, projekční kanceláře.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Cena je uvedena bez DPH a bez záloh na služby a energie
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Riegrova, Frýdek-Místek - Místek
ID
0097
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
212 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

IDON, Sikora&Partner, spol. s r.o.

Josefa Václava Sládka 84, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Sikora

Jiří Sikora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu