Prodej rodinného domu, Lučany nad Nisou, 110 m2 (ID: 3360276)

Lučany nad Nisou

9 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 652 Kč /za měsíc

(Novostavba!! Cena dále k jednání. Doporučujeme osobní prohlídku.)

Prémioví partneři v Lučanech nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Máte sen o bydlení či chalupě na horách a chcete si ho již splnit? Toužíte po místě, kde budete mít klid, kde budete obklopeni přírodou Jizerských hor a kde budete užívat jak zimních, tak i letních aktivit?

Mám tady pro Vás skvělý typ a dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi jedinečnou nemovitost nacházející se 800 m.n.m. v obci Lučany nad Nisou, která stojí jen malý kousek od turisticky vyhledávaného atraktivního místa - rozhledny Bramberk.
Nabízíme Vám velice precizně a z těch nejlepších materiálů postavenou novostavbu zděnného domu s číslem popisným uprostřed zeleně, kde naleznou své útočiště i ti nejnáročnější klienti.

Jedná se o zcela nově kvalitně postavenou nemovitost o zastavěné ploše 52 m2 s obytným podkrovím na pozemku o celkové rozloze 974 m2.
Dispozičně je dům řešen jako 3+kk, kdy v přízemí naleznete menší vstupní chodbu, ze které se vchází do obytné místnosti. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a oddělené wc. Z obývacího prostoru pak jdeme po dřevěném schodišti do patra, kde se nacházejí dvě útulné ložnice.
Z boku domu je pak úložný prostor, kde je zároveň technické zázemí.

V celém přízemí je podlahové vytápění včetně zadní technické místnosti, kde je zcela nový elektrokotel. Dům a jeho provoz je tak zcela nízkonákladový, hradíte pouze měsíční zálohy na elektřinu ve výši do dvou tisíc korun. Maximálně za dvě hodiny je v chalupě jako v ráji.
Okna jsou dřevěná, střecha z betonových tašek, na pozemku je nově vyvrtaná studna a jímka na odvod odpadních vod.
Až k chalupě vede celoročně udržovaná přístupná komunikace.

Nyní je nemovitost dokončena a stačí si jen podle svých představ dodělat kuchyňskou linku, světla a nějaký krb či kamna, která Vás budou v zimě hřát.
O tom, že jste právě našli klenot, nemůže být pochyb.

Lučany nad Nisou se nacházejí v okrese Jablonec nad Nisou v Libereckém kraji. V těsné blízkosti nemovitosti se nachází již zmíněná rozhledna Bramberk. Dále pak je zde letní koupaliště a obec je pak obklopena místy, kde si milovníci zimních sportů najdou své oblíbené sjezdovky - Severák, Jablonecké Paseky, Smržovka, Tanvaldský Špičák a Bedřichov.

Pro více informací a domluvení si osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Novostavba!! Cena dále k jednání. Doporučujeme osobní prohlídku.
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Lučany nad Nisou
ID
N00017
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
947 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. Veronika Vágner

Mgr. Veronika Vágner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lučanech nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu