Prodej bytu 4+kk, Ostrava, Preslova, 120 m2 (ID: 3361214)

Preslova, Ostrava

8 998 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 882 Kč /za měsíc

(vč. DPH (12 %))

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Posledních 11 nových bytů o dispozici 2+kk, 3+kk a 4+kk na prodej v developerském projektu Rezidence Preslova, který se nachází v centru Ostravy u parku Komenského sady.

Vaše rodina si zaslouží prostor, komfort a bezpečí. Hlavní výhody projektu:

- nové byty ihned k nastěhování
- komfortní podlahové vytápění
- kvalitní dřevěná podlaha a keramická dlažba
- dřevěná okna s elektrickými žaluziemi
- možno dokoupit garážové stání a sklep

Rodinná bytová jednotka č. 22.

Byt typu mezonet, je umístěný do 2. NP a třetího nadzemního podlaží. Celková podlahová plocha 120 m2 nabídne obývací pokoj s kuchyní o výměře 39 m2 se vstupem na terasu.

Užívejte si nadstandardní komfort a prostor. Celkem tři pokoje. Dva o výměře 13 m2 a jeden o výměře 12 m2. Podlahové vytápění má ovládání v každé místnosti. Koupelna nabídne vanu. Jistě oceníte dvě toalety a maximální soukromí díky elektricky ovládaným venkovním žaluziím.

Rezidence nabízí podzemní parkování, garážové stání je možno dokoupit za cenu 429.900,- vč. DPH. Zakoupit si můžete také prostorný sklep.

Vše potřebné od obchodů, restaurací, zdravotního střediska nebo koníčků pro děti máte v docházkové vzdálenosti. Tenisové kurty, sportoviště, Komenského sady, vnitřní bazén i venkovní koupaliště pouhých 5 minut chůze od domu. V okolí se nachází prestižní 1st International School of Ostrava, základní i mateřská škola, vyhlášené Matiční gymnázium a Ostravská univerzita.

Kontaktujte výhradního prodejce, společnost NEMOVISTO a domluvte si osobní prohlídku bytů ještě dnes.

Parametry bytu

Cena
8 998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. DPH (12 %)
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Preslova, Ostrava
ID
275
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
120 m2
Balkon
Garáž
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin  Moravec

Martin Moravec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu