Prodej rodinného domu, Brno, Růžová, 280 m2

Růžová, Brno

16 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 586 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, včetně právního a kompletního poprodejního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Pokud hledáte bydlení, které splní všechny vaše požadavky na prostor, komfort a kvalitu, tak jste právě našli - představujeme vám Rezidenci Růžová v Brně - Tuřanech. Jedná se o exkluzivní projekt pěti rodinných domů, které nabízejí vše, co potřebujete pro spokojený život.

Každý dům má šest pokojů, dvě koupelny, garáž pro dvě auta, terasu a soukromou zahradu. Vše je navrženo s ohledem na moderní architekturu, funkčnost a estetiku.

Jsou to krásné domy v řadové zástavbě, ale vybrat si z nabízených pěti variant tu pro vás nejlepší, nebude vůbec jednoduché. Všechny domy nabízí krásné, prostorné přízemí pro veškeré společenské dění s velkým HS portálem s přímým vstupem na terasu a zahradu. Horní patro je oázou klidu a odpočinku, ale i místo pro pracovnu s pěkným, inspirativním výhledem do zahrady. To vše na obrovském prostoru 260-280m2 užitné plochy.

Nyní z celého projektu pěti domů je v nabídce volný pouze dům "A" se sklepem o velikosti 25m2

Těsná blízkost venkova současně s veškerou občanskou vybaveností velkoměsta, to jsou hlavní atributy této městské části, která je vzdálena pouze 7km od centra Brna. Samozřejmostí je výborná dostupnost MHD a na D1 či D2 jste odsud do 5ti minut.

Neváhejte a řekněte si o více informací o tomto výjimečném projektu na ulici Růžová. www.rezidence-ruzova.cz

Parametry domu

Cena
16 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, včetně právního a kompletního poprodejního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Růžová, Brno
ID
00091
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
380 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Petr Sedláček

Ing. Petr Sedláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu