Prodej pozemku pro bydlení, Kunice, 13031 m2

Kunice

52 348 400 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 249 477 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kunicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Pozemky na výstavbu rodinných domů v obci Kunice, která se nachází 8 km jihovýchodně od hranice Prahy.

Mírně svahovitý terén pozemku nabízí nejen krásný výhled, ale také možnosti kreativního architektonického plánování. Celková rozloha 13 031 m2 poskytuje dostatek prostoru pro realizaci vašich developerských vizí. Plánovaná výstavba zahrnuje komunikace a 8 stavebních parcel o čisté ploše 9 070 m2, což zajišťuje prostornost a soukromí pro každý z rodinných domů.

Poloha obce Kunice je zcela ideální pro pohodlný život. Občanská vybavenost zahrnuje mateřskou a základní školu, obchody, poštu a zastávky MHD linky 461 a 462. Dálnice D1 s exitem 15 (Všechromy) je v dojezdové vzdálenosti 3 km, což zajišťuje snadnou dostupnost nejen do Prahy, ale i do širšího okolí. Pro železniční cestování je k dispozici stanice Strančice, ležící na trati 221 z Prahy do Benešova, vzdálené pouhých 1,5 km.

V obci je občanská vybavenost v podobě jak mateřské, tak základní školy, obchodu, pošty i zastávky MHD – linky 461 a 462. Dálnice D1, exit 15 (Všechromy) je ve vzdálenosti 3 km. Nejbližší železniční stanicí jsou Strančice, ve vzdálenosti 1,5 km, ležící na trati 221 z Prahy do Benešova.

Pozemky 13 031 m2

Domluvte si prohlídku tohoto krásného pozemku ještě dnes!

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Parametry pozemku

Cena
52 348 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kunice
ID
23004
Plocha nemovitosti
13031 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VPI REAL ESTATE

Masarykovo nábřeží 250/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kunicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu