Prodej pozemku pro bydlení, Karlovy Vary, Ke Golfu, 1596 m2 (ID: 3361726)

Ke Golfu, Karlovy Vary - Olšová Vrata

4 772 040 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 742 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej slunného rovinatého stavebního pozemku s výměrou 1596 m2 v atraktivní rezidenční lokalitě „U Pilského lesa“ v K. Varech – Olšových Vratech, přímo proti oblíbenému golfovému hřišti Golf Resort K. Vary.

Pozemek je možné rozdělit na dvě sparcely, každou s vlastními přípojkami inženýrských sítí. Souhlas stavebního úřadu k dělení pozemku i souhlas správců sítí byl vydán. S ohledem na bezprostřední blízkost golfového resortu se tak nabízí i kombinace bydlení s podnikáním (viz např. zdařilý projekt realizovaný na sousední parcele).

Pozemek je posledním volným na louce orámované lesem a výhledy do okolní malebné krajiny. Má výbornou dostupnost do lázeňského centra a současně i možnost rychlého napojení na výpadovku Praha – KV – SRN. Výhodou je také blízkost Krušných hor a sportovních areálů Boží Dar, Klínovec a Oberwiesenthal. Po dokončení dálnice D6 (2024-2027) lze v Karlových Varech reálně očekávat výrazné zvýšení cen zdejších stavebních pozemků - podobně, jako v dalších městech ČR v okolí nových úseků dálniční sítě.

Parcela je vybavena všemi inž. sítěmi – elektř., voda, kanalizace, veř. osvětlení, vysokorychlostní internet (optika), obslužná komunikace. Má celodenní oslunění s orientací V-J-Z a umožňuje tak optimální rozložení obytných, odpočinkových a servisních prostor i splnění zpřísněných energetických parametrů pro stavbu domu.

Dle ÚP je parcela určena pro výstavbu RD městského nebo příměstského typu (BI) s akcentem na zachování zeleně. Celková zastavitelnost činí 40 % (z toho 20% nadzemní objekty a 20% zpevněné cesty a plochy), min. předepsané ozelenění pozemku je 60 %. Podmíněně přípustné je rovněž např. zařízení ubytovacích služeb. Maxim. podlažnost objektů činí 2x NP plus podkroví.

V rámci financování koupě pozemku je možné za výhodných podmínek převzít zůstatek hypotéčního úvěru, který současný majitel čerpal na pořízení parcely. Zůstatek hypotéky k měsíci únoru 2024 činil 1.862.000 Kč; pravidelná splátka při fixní úrokové sazbě 2,69 % činí 7.758 Kč měsíčně.

Aktuálně zde již probíhá výstavba nových rodinných domů, z nichž část je dokončena a zabydlena, část staveb je ve výstavbě nebo v přípravě. K přednostem místa patří mj. i sympatická komunita nových vlastníků všech věkových kategorií, vč. mladých rodin s dětmi.

Zdejší lokalita obklopená přírodou CHKO přímo navazuje na obytnou zástavbu Olšových Vrat. Obyvatelům slouží obchod s potravinami, penzion, mateřská škola, MHD, tenisové kurty, volejbalové a dětské hřiště, golfový areál (v zimě i pro běžkaře) a řada cyklotras. V sousední Kolové je pro žáky 1. stupně k dispozici výborně hodnocená ZŠ rodinného typu. Olšová Vrata jsou stále vyhledávanější rezidenční lokalitou zejména u mladých rodin s dětmi, které tu nacházejí klid a čisté přírodní prostředí.

Ideální pozemek pro příjemné bydlení, spojující malebnost přírody s komfortem lázeňského města a dobrou dopravní dostupností, navíc i s možností kombinace bydlení a podnikání.

Parametry pozemku

Cena
4 772 040 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Ke Golfu, Karlovy Vary - Olšová Vrata
ID
P212
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1596 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Eva Sekulová

Ing. Eva Sekulová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu