Prodej ubytování, Kacákova Lhota, 496 m2

Kacákova Lhota

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kacákově Lhotě

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji soubor dvou novostaveb, které nabízí mnoho možností využití. Můžete zde skloubit bydlení s podnikáním či zde čistě podnikat.

První z nemovitostí o užitné ploše 336 m2 disponuje čtyřmi velkými místnostmi, dvěmi koupelnami, samostatnou lodžií, technickou místností a dvěmi prostornými lodžiemi.

Druhá má užitnou plochu 160 m2 a mohla by fungovat jako menší penzion, když jsou zde dvě ložnice, prostorný obývací pokoj, velkoryse řešená kuchyň, koupelna, toaleta a wellness s vířivkou a saunou.

Třetí nemovitost, která se zde nachází je stodola o podlahové ploše 160 m2 a tato by mohla sloužit po menší rekonstrukci k pořádání různých eventů, svateb či případně jako sportovní hala například pro cvičení jógy s výhledem do zeleně.

Další využití nabízí zahrada o velikosti 8014 m2, která garantuje dostatek soukromí.

Vytápění obou domů zajišťují tepelná čerpadla a krbová kamna a klimatizace, která se nacházejí v každém domě. Odpady z obou domů jsou svedeny do vlastní čističky odpadních vod.

Nemovitost se nachází necelých 10 km od Jičína, města pohádek a 40 km od Hradce Králové, přesto v klidné lokalitě, když okolní zástavba je rekreační.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku ještě dnes!

S financováním Vám za velice výhodných podmínek rádi pomůžeme.

Parametry nemovitosti

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kacákova Lhota
ID
00081
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
496 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tereza Jakoubková, DBA, MBA

Tereza Jakoubková, DBA, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Kacákově Lhotě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu