Prodej bytu 3+kk, Kutná Hora, Kouřimská, 65 m2

Kouřimská, Kutná Hora - Žižkov

5 404 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 754 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám představit byt s celkovou podlahovou plochou 65 m2, terasou a sklepní kójí, který je aktuálně ve výstavbě v rámci projektu Rezidenční čtvrť U sv. Anny v Kutné Hoře.

Byt o dispozici 3+kk s obchodním označením č. 303 se nachází ve 3. nadzemním patře bytového domu A7. Byt se skládá z chodby, ložnice, pokoje, obývacího prostoru s kuchyní, koupelny a WC.

Projekt nabízí budoucím majitelům moderní bydlení ve velmi atraktivní lokalitě zasazené v přírodě na mírném svahu, který je orientovaný na jih. Bytový dům bude dokončen a připraven k nastěhování do konce roku 2024. Bytový dům bude nízkoenergetický a bude postaven z kvalitních materiálů s důrazem na zvuková těsnění. V bytovém domě se nachází výtah. Možnost klientských změn v průběhu výstavby.

K bytu je možné přikoupit garážové parkovací stání. Cena stání je 350 000 Kč vč. DPH.

Rezidenční čtvrť U sv. Anny vzniká spojením zkušeného developera s renomovanou stavební firmou Komfort. Jeho hlavním cílem je vytvoření moderního a dostupného domova ve městě, jehož historické centrum je zapsané na seznamu UNESCO. Umístění v klidné části města s dobrou dopravní dostupností do centra města i do Prahy, vytváří potenciál pro naplnění bytových potřeb i těch nejnáročnějších klientů.

O své klienty se staráme po celou dobu a to od výběru nemovitosti, přes zajištění financování a klientské změny, až po předání klíčů. Pro více informací a nabídku dalších bytů navštivte prosím webové stránky projektu www.rezidenceusvanny.cz.

Parametry bytu

Cena
5 404 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kouřimská, Kutná Hora - Žižkov
ID
00295
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Terezie Příhodová

Terezie Příhodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu