Prodej bytu 4+1, Šumperk, Temenická, 92 m2 (ID: 3363030)

Temenická, Šumperk

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Hledáte prostorné bydlení kousek od centra města?

Máme pro vás hezky zrekonstruovaný panelový byt s lodžií na Temenické ulici v Šumperku. Tento byt je v družstevním vlastnictví a je situován ve 3. NP, ke kterému se pohodlně dostanete výtahem.

Jeho dispozice jsou 4+1 se třemi neprůchozími pokoji s velkorysou užitnou plochu o 90 m2. Orientace 3 pokojů je na SV, obývací pokoj s kuchyní jsou na JZ. Jádro je zděné, koupelna a toaleta je oddělena. Všechny rozvody jsou po renovaci, elektroinstalace v mědi a zdravotechnika v plastu. O vytápění se stará nedaleká teplárna. Společná sušárna a kolárna je samozřejmostí.

Celý dům je po revitalizaci – zateplený a spadá do energetické třídy C.

Ulice Temenická patří mezi nejlépe revitalizované ulice v Šumperku. Je zde dostatek parkovacích míst, moderní dětská hřiště, workoutové hřiště a hřiště na míčové sporty s umělým povrchem. Velkou výhodou je výborná dostupnost do města i do přírody, poblíž domu je škola, školka a doslova za rohem jsou potraviny. Díky tomu patří mezi nejžádanější lokality ve městě.

Chcete vědět víc? Zavolejte a rád na vše podstatné odpovím a na prohlídce ukážu!

Rád vám poradím i s financováním.

Parametry bytu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Temenická, Šumperk
ID
0070
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
92 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 127 lidí

Prodejce

Michal Kleštinec

Michal Kleštinec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu