Prodej pozemku pro bydlení, Sobotín, 747 m2 (ID: 3363034)

Sobotín

1 525 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 268 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sobotíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Máte rádi přírodu, klid a celkově venkovský život? Právě pro vás mám jedinečnou nabídku stavebního pozemku, který se nachází v malebné vesnici Sobotín.
Tato parcela o rozloze 747 m2 nabízí ideální podmínky pro vaše plány. Inženýrské sítě se nachází na hranici pozemku, kanalizace je přímo na pozemku. V územním plánu obce je zařazen jako plocha smíšená obytná – venkovská. Tento rovinatý stavební pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu pro trvalé i rekreační využití.
V obci najdete veškerou potřebnou infrastrukturu včetně základní a mateřské školy, zdravotního střediska a obchodu. Co víc, jen kilometr od pozemku se nachází oblíbený Resort Sobotín, který nabízí širokou škálu aktivit, ať už je parné léto nebo pořádná ladovská zima!
Sobotín leží přímo v podhůří Jeseníků a díky své poloze to budete mít blízko do několika lyžařských středisek a k památkám jako je například zámek Velké Losiny, přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně, Termální lázně ve Velkých Losinách a spousty dalších zajímavých míst.
Sobotín je skvělým místem pro ty, kteří touží po spojení s přírodou a klidném životním stylu, aniž by se museli zříci pohodlí města. Tato nabídka je jedinečnou příležitostí, kterou byste neměli propásnout.
Pokud máte zájem o více informací, neváhejte zavolat. Ráda vám poskytnu veškeré potřebné informace a mohu vás osobně provést tímto ideálním pozemkem k výstavbě. Jsem také k dispozici pro konzultace ohledně financování.

Parametry pozemku

Cena
1 525 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Sobotín
ID
0063
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
747 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Klára Konašková

Klára Konašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Sobotíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu