Prodej rodinného domu, Okrouhlo, 156 m2 (ID: 3363277)

Okrouhlo

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Okrouhlu

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní nabídku novostavby rodinného domu, kde je kladen důraz na kvalitu a nízké provozní náklady. Dům o dispozici 5+kk s užitnou plochou 156,3 m2 na vlastním pozemku, postaven z kvalitního zdiva Porotherm.



K domu náleží prostorná garáž se skladem, který Vám báječně vyřeší úložný prostor např. pro zahradní techniku. Určitě oceníte i další parkovací místo před domem.


Jakmile vstoupíte, přivítá Vás velkoryse řešené zádveří s chodbou. Po levé straně je menší místnost, ideální jako pracovna, případně pokoj pro hosty. Vedle ní sousedí koupelna a přes chodbu najdete technickou místnost, která je perfektní pro uložení pračky, sušičky, tepelného čerpadla atd.. Dále vstupujete do nejdůležitější části domu a to je úžasně prosvětlený a prostorný obývací pokoj o velikosti 30,7m2 s velkými okny, kuchyňským koutem a vstupem přímo na terasu. Zde si můžete užít odpočinek na zahradě nebo grilovat s rodinou. Tento prostor se stane srdcem Vašeho nového domova.


V patře domu najdete dva stejné pokoje a jednu hlavní ložnici. Z té je vstup přímo do své soukromé, další koupelny, přes kterou projdete do šatny s oknem. Pokud máte menší děti, je možné ji využít jako dětský pokoj spojený s hernou a tak oddělíte spací a herní část.



Lze provést dispoziční změny na přání klienta. Vždy se snažíme vyjít maximálně vstříc všem požadavkům.



Můžete očekávat nízké provozní náklady, které Vám zajistí technologie tepelného čerpadla ve spojení s podlahovým vytápěním. V celém domě jsou okna kvalitní plastové profily s izolačním trojsklem. O čistý vzduch v domě bez nutnosti větrání a úniku tepla v zimě se postará rekuperace. V létě naopak nepouštíte horký letní vzduch dovnitř. Dům je stavebně připraven na možnost instalace fotovoltaické elektrárny, která Vám do budoucna ušetří další provozní náklady.


Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
Cena platná do 30. dubna 2024.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Okrouhlo
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
500 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Kateřina Kocmanová

Kateřina Kocmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Okrouhlu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu