Prodej rodinného domu, Kladno, 540 m2

Kladno

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje provizi a veškerý právní, realitní a hypoteční servis.)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji tento jedinečný dům s velkou zahradou, vnitřním bazénem a velkorysým prostorem. Nemovitost se nachází v obci Žilina, okr. Kladno. Dům je ve velmi dobrém stavu bez nutnosti větší rekonstrukce. Dispozice je opravdu zdařilá, viz půdorysná schémata, poskytující nadstandardní prostory. V přízemí domu (plocha 167 m2) se nachází prostorná hala s krbem se vstupem do vnitřního bazénu a sauny, z něhož je výhled na krásnou zahradu. Rovněž obývací prostor s kuchyňským a jídelním koutem poskytuje velkou plochu. V přízemí rovněž disponuje ložnicí, samostatnou koupelnou (vana i sprchový kout) a samostatnou toaletou se zázemím pro pračku a sušičku. Každá hospodyňka navíc uvítá i prostornou spižírnu. V patře domu (celkově plocha 238 m2) objevíte dva nadstandardní pokoje (které lze po menších úpravách rozdělit na další), dále ložnici a opět velkou koupelnu s vanou, sprchovým koutem, toaletou. V patře byla vybudována i menší kuchyňka. V suterénu domu je prostorná garáž s dílnou, skladem (plocha 135 m2) u domu je navíc ještě samostatná dvougaráž (70 m2). Ideální pro větší rodinu, která disponuje více auty. Zahrada je dlouhá léta perfektně udržovaná se vzrostlými dřevinami, jsou zde i dva prostory pro posezení (jeden přímo u domu, druhý v zahradě). Dovršení této oázy klidu zajišťuje jezírko. Dům je vytápěn plynovým kotlem, v přízemí domu je podlahové vytápění, v patře radiátory.

Tento dům jistě stojí za zhlédnutí osobně na prohlídce, jen tak můžete zjistit, jak je tento dům i přes svou velikost velmi příjemný a útulný. V tomto domě jde hravě skloubit i své podnikání s bydlením či ho využít i k vícegeneračnímu bydlení.

Obec Žilina je strategicky velmi dobře položena v blízkosti Prahy (cca 30 min na Prahu 6), do Kladna či Unhoště cca 15 min. Obec zajišťuje základní občanskou vybavenost (ZŠ, MŠ, multifunkční hřiště, restaurace s penzionem, kavárna, obecní úřad, tenisový klub, potraviny, lékař). Celkově je tato obec malebná obklopená přírodou a přesto s tak snadnou dostupností do hlavního města. Zpracování PENB jsme pro majitele zajistili, nyní čekáme na dodání.

Parametry domu

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje provizi a veškerý právní, realitní a hypoteční servis.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Kladno
ID
66
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
540 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
540 m2
Plocha nemovitosti
2023 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 56 lidí

Prodejce

Marek Šlosar

Marek Šlosar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu