Prodej rodinného domu, Studnice, 105 m2

Studnice

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK, právních služeb a advokátní úschovy.)

Prémioví partneři v Studnicích

Informace k domu

Hledáte bydlení v klidné obci a toužíte si svůj vysněný dům z velké části upravit dle Vašich představ? Pak tu pro Vás máme jednu lákavou nabídku!

Tento velmi prostorný rodinný dům o dispozici 3+1 s hospodářskou stavbou je snem každého, kdo si touží svůj dům dokončit zcela dle svých představ. Konstrukce domu je smíšená. Dům je částečně podsklepený s půdním prostorem, kde se dá v případě potřeby vytvořit další obytný prostor.

Stavba tohoto domu byla dokončena cca v roce 1920, ale postupem času procházela částečnými rekonstrukcemi a modernizacemi. V roce 2012 došlo k výměně dřevěných oken za plastová s izolačním dvojsklem, udělaly se nové omítky, podlahy v některých pokojích, částečné zateplení a nová omítka v dvorním průčelí. Rodinný dům je připojen na veřejné rozvody inženýrských sítí - elektřina, plyn, voda a kanalizace. Plocha 1.NP je cca 105m² a podlaha sklepa 13m².

Po vstupu do domu se ocitnete na prostorné chodbě, ze které máte přímý přístup jak do levé části domu, kde se nachází dva pokoje (ložnice + obývací pokoj), tak do pravé, zrekonstruované části, kde se nachází další pokoj, který je dělen na dva menší prostory - dětský pokoj a pracovnu, ze které máte přístup i do praktické komory. Z chodby se rovněž dostanete do sklepa i po schodech na půdu. Dále pak do kuchyně, se kterou sousedí i praktická spíž a koupelna se sprchovým koutem a WC.

V další části domu najdeme sen každého kutila - prostornou dílnu, kterou si můžete užívat plnými doušky při zvelebování Vašeho domu. Hospodářská budova, která je přímo napojena na dům je pak rozdělená na dvě části, přičemž každá z nich má rozlohu cca 17m².

Dům se nachází v klidné obci Studnice, která se nachází asi 20 minut cesty autem od Vyškova. Základní občanské vybavení ale najdete přímo v této obci. Mateřská škola, pošta, ordinace praktického lékaře, potraviny a pohostinství se nachází nedaleko tohoto rodinného domu. Několik desítek metrů od domu je navíc sportovní areál, kde si v příznivém počasí můžete zahrát tenis, volejbal atd.

Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím nedodán, proto uvádíme třídu G.

Zaujal Vás tento dům a chtěli byste se o něm dozvědět více a případně si ho rovnou prohlédnou? Neváhejte mne kdykoliv kontaktovat, ráda Vás tímto domem osobně provedu!

Doporučení exkluzivního financování a kompletní právní servis včetně advokátní úschovy kupní ceny je součástí a samozřejmostí našich služeb. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103364.

Parametry domu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK, právních služeb a advokátní úschovy.
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Studnice
ID
N103364
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
321 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Beata Grůzová

Beata Grůzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Studnicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu