Prodej rodinného domu, České Budějovice, Ke Včelné, 133 m2 (ID: 3364258)

Ke Včelné, České Budějovice

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k domu

Exkluzivní prodej samostatně stojícího rodinného domu 5+kk, užitná plocha 133m2, plocha pozemku 812 m2 v městské čtvrti Českých Budějovic, Rožnov-jih, která je v současné době jednou z nejžádanějších lokalit města.

Dobrá adresa, atraktivní, čistá a bezpečná lokalita s malým provozem, rychlým přístupem na silnici E55 a budoucí dálnici D3, velký pozemek, moderní luxusní materiály a vybavení, úspora energie a především kvalitní architektonický návrh stvrzený kvalitním zpracováním přední českobudějovické stavební společnosti.

Krok do centra... Autobusem MHD, autem, na kole nebo pěšky, nic z toho vám nezabere více než pár minut. Základní a mateřská škola je 3 minuty autem a 15 minut pěšky. Cyklostezka kolem Vltavy Vás dovede přímo do historického centra města, nebo třeba až na koupaliště do Plané či Boršova nad Vltavou.

V současné době se dokončují venkovní úpravy, obklad fasády a interiér domu. Termín dokončení celého objektu: 05/2024.

Objekt je z hlediska energetického posouzení navržený ve třídě "B - velmi úsporná". Spolu s vytápěním tepelným čerpadlem a přípravou pro krbová kamna je zajištěn vysoký uživatelský komfort, který je podpořen podlahovým vytápěním obytných ploch.

Dům je zároveň osazeny plynovou přípojkou s možností potenciálního připojení v budoucnosti dle preferencí uživatele.

Dům je osazen ve standardu množstvím moderních technologií, rekuperační jednotkou, nádrží na dešťovou vodu, přípravou pro centrální vysavač, EZS zabezpečovacím systémem, dále přípravou pro fotovoltaické panely, nabíječku elektromobilů, předokenní žaluzie a mnoho dalšího nadstandardního vybavení.

Objekt je v hlavní hmotě jednoduchý obdélníkový, nepodsklepený se sedlovou střechou s jedním nadzemním podlažím a podkrovím.

Architektonický výraz i materiálové pojetí navrženého objektu je moderní s důrazem na kontrast čisté fasády s fasádou z kompaktních obkladových desek.

Svislé nosné konstrukce jsou z cihlových bloků 24 Porotherm Profi se zateplením ETICS s jádrem z EPS. Sokly a základy jsou zateplené systémem XPS. Stropní konstrukce jsou řešené železobetonovou stropní deskou tl. 200mm. Jako zdící prvky pro dělící konstrukce jsou použité keramické cihlové bloky 11,5 Profi . Omítka je silikonová se silikonovým nátěrem. Sedlová část střechy je pokryta betonovou taškovou krytinou, plochá část střechy mechanicky kotvenou fóliovou hydroizolací.

Kvalitu použitých materiálů podtrhují dřevohliníková okna a dveře. Prvky zámečnické z žárově zinkované oceli mají finální povrchovou úpravu v odstínech RAL a pro prvky klempířské je použitý hliníkový plech.

Parametry domu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Ke Včelné, České Budějovice
ID
7 A2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
812 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KINGFISHER CB, spol. s r.o.

Pražská tř. 1813/3, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Tomáš Jaroš

Tomáš Jaroš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu