Prodej bytu 1+kk, Praha - Holešovice, V Háji, 27 m2 (ID: 3364459)

V Háji, Praha 7 - Holešovice

5 352 720 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 509 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prémioví partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Až do konce května máte jedinečnou příležitost si každý čtvrtek od 9:00 do 18:00 hod prohlédnout volné a dva vzorové byty z I. etapy SO-HO Rezidence. Více informací získáte na stránkách tohoto projektu.

Světlý byt v SO-HO Rezidenci o dispozici 1+kk (27,9 m2) se nachází ve 2. nadzemním podlaží industriální budovy Tesla, která splňuje veškeré podmínky nízkoenergetické budovy, byla úspěšně zkolaudována a k nastěhování je připravena od 03 2024.

Kompaktní byt s unikátní světlou výškou 3,6 m, včetně vloženého patra, jež skýtá spoustu místa pro úložný prostor a spaní, což je při celkové rozloze necelých 30 m2 obrovský benefit, vybízí k promyšleně a útulně zařízenému interiéru s orientací na východ do klidného vnitrobloku plného zeleně. I díky těmto možnostem a parametrům se jedná o jedinečnou investiční příležitost. Byt je proveden ve vysokém standardu: dřevěné podlahy, hliníková okna s izolačním trojsklem, exteriérové stínění, velkoformátové obklady v prostorné koupelně se sprchovým koutem a WC. Vstupní bytové dveře jsou 3. bezpečnostní třída.

SO-HO Rezidence, nacházející se v jižní části Holešovic, vytvoří nový rezidenční blok se zeleným vnitroblokem mezi ulicemi V Háji, Dělnická a Tusarova. Zaujme lidi, kteří mají rádi městské bydlení v živé lokalitě. Jižní Holešovice jsou místo s komplexní občanskou vybaveností, řadou gurmánských podniků od české tradiční kuchyně, přes pravou italskou cuccinu, až po street food koncepty a jižanské BBQ. Milovníci umění si zde také přijdou na své, naleznete zde DOX, centrum současného umění, divadelní scény všech žánrů, malebný street art, místa a kluby plné inspirace a nekonvenčního myšlení.

Uvedená kupní cena bytu je včetně DPH a zahrnuje sklep. Parkovací stání v ceně zahrnuto není. Prodej bytu přímo od developera.

Nyní při koupi bytu v SO-HO Rezidenci můžete využít aktuálně platné nabídky garantovaného nájmu v SO-HO Rezidenci. Zajistíme Vám s koupí bytu bezproblémový a trvalý pronájem Vaší jednotky. Poskytneme kompletní obchodní správu, nepřetržitý nájem a profesionální online správu.

Více informací o tomto bytu, projektu, lokalitě a aktuální nabídce bytů z 1. a 2. etapy najdete na webových stránkách projektu nebo nás můžete také navštívit v našem prodejním centrum, kde jste srdečně zváni, na adrese: Classic 7, Budova C (přízemí), Jankovcova 1037/49, 170 00 Praha 7.

Parametry bytu

Cena
5 352 720 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
V Háji, Praha 7 - Holešovice
ID
E1.2.04
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
28 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
27 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Lucie Barcalová

Lucie Barcalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu