Prodej bytu 3+1, Veselí nad Lužnicí, Pod Markem, 62 m2

Pod Markem, Veselí nad Lužnicí

3 120 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 869 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Veselí nad Lužnicí

Informace k bytu

Rádi bychom nabídli k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví o rozloze 62 m2. Tento byt se nachází ve čtvrtém a zároveň posledním patře panelového domu v oblasti Veselí nad Lužnicí. Prošel nadstandardní rekonstrukcí využitím kvalitních materiálů od uznávaných výrobců. Kuchyně a šatní skříň jsou na míru od velice šikovného truhláře. Byt také disponuje zděným a promyšleným bytovým jádrem. Stropy celého bytu včetně rohů jsou perfektně přesíťovány. Doporučujeme osobní prohlídku pro přesnější představu.

V blízkosti se nachází Základní a Mateřská škola, obchody, které jsou vzdáleny pouhé dvě minuty chůze od bytu. Samotný byt je vybaven novými okny s trojskly od česko-rakouské společnosti, zahrnující oboustranně těsnící pásky Illbruck s hodnotou Uw = 0,74 W/m2.K. Dále nabízí smaltovanou vaničku Kaldewei, kvalitní obklad a nadčasovou dlažbu od italského výrobce, kamenické rohy, umyvadlo Laufen, úsporné vodovodní baterie, koupelnový radiátor Zehnder, bidetovou baterii, keramické roháčky. Celý byt včetně stropu a rohů je perfektně a pečlivě zpracován, zateplený strop, s 100% elektřiny v mědi a samostatnými jističi pro každý spotřebič včetně nadstandardních doplňků jako jsou noční pohybová světla u země a podobně. Dále je v bytě samonivelační stěrka, kvalitní lino s vysokou nášlapnou vrstvou, samostatné místo pro pračku, v kuchyni výklopy Blum Aventos, výsuvy Hettich s tlumením a další. Kromě toho je indukční deska s ovládáním pro každou plotýnku zvlášť připojena na 380 V a dveře na míru.

Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2022, včetně zateplení fasády, střechy a další revitalizace.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
3 120 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Pod Markem, Veselí nad Lužnicí
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 88 lidí

Prodejce

Karel Budín

Karel Budín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Veselí nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu