Prodej rodinného domu, Stráž nad Ohří, 700 m2

Stráž nad Ohří

3 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 203 Kč /za měsíc

(lze financovat hypotečním úvěrem)

Prémioví partneři v Stráži nad Ohří

Informace k domu

Hledáte neobvyklou příležitost k investici? Máme pro vás něco speciálního - bývalý kulturní dům, který sloužil jako restaurace, je nyní k prodeji. Tato vzácná nemovitost se nachází v malebné obci Boč, jen 30 minut od Karlových Varů a poblíž skiareálu Klínovec. Tato budova o čtyřech podlažích s rozlehlou půdou nabízí užitnou plochu asi 700 m2 na pozemku o celkové rozloze 857 m2.

V 1.PP naleznete sklepní prostory vhodné pro skladování a rozvody vody a odpadu. Po pravé straně při vstupu do restaurace v 1.NP najdete částečně zařízenou kuchyň s plynovým sporákem, který získává plyn z propan butanové lahve umístěné ve venkovní uzamykatelné skříni. Další místnosti jsou vyhrazeny pro mytí černého nádobí, zpracování masa a zeleniny, včetně odděleného skladovacího prostoru. V 1.NP také najdete prostor pro usazení hostů (cca 50 osob) a bar s výčepem. Samozřejmě zde jsou i toalety pro pány a dámy. Ve 2.NP se nachází bývalý sál, samostatná koupelna, dvě místnosti vhodné pro bydlení nebo ubytování a další místnost pro další koupelnu. Půda nabízí potenciál pro další obytný prostor. Objekt je vybaven kotlem na tuhá paliva a krbem v restauraci. Je připojen na městský vodovod a má vlastní domovní čističku odpadních vod s lapačem tuku.

Restaurace se nachází u hlavní silnice směrem na Chomutov, což zaručuje pravidelný provoz a výbornou viditelnost. Objekt s nespočtem možností může sloužit jako restaurace, bydlení, nebo kombinace obou.

Je to skvělá příležitost pro podnikatele v oboru pohostinství, kteří chtějí mít vlastní restauraci a současně bydlet na stejném místě.Tato nemovitost by byla jedinou restaurací v obci, což nabízí velký potenciál pro zákazníky a zisk.

Tato exkluzivní nabídka prodeje bývalého kulturního domu s restaurací v obci Boč je jedinečná. Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat. Tato nabídka je ideální pro podnikatele v pohostinství, kteří hledají příležitost k rozvoji svého podnikání v prostředí s potenciálem.

Parametry domu

Cena
3 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
lze financovat hypotečním úvěrem
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Stráž nad Ohří
ID
06151
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
857 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Roman Olejník, MBA

Roman Olejník, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stráži nad Ohří?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu