Prodej bytu 3+kk, Polička, 65 m2

Polička

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Poličce

Informace k bytu

Obec Střítež se nachází v lokalitě oblíbené turisty v dosahu krásných historických města Polička (5km), Litomyšl (16km). Oblast oblíbená rybáři - přehrady Polička, rybník Peklo, Pomezský rybník, řeka Svratka a mnoho dalších. V blízkosti známá turistická místa hrad Svojanov, Vírská přehrada. Nedaleko chráněná krajinná oblast Žďárské vrchy. Prostě lokalita vhodná jak pro aktivní vyžití, tak také klidné a příjemné procházky v překrásné krajině se spoustou lesů a vodních ploch.

Jedná se o byt o dispozici 3+kk se dvěma zahrádkami u domu a přístřeškem pro auto/kůlnou. Na jednom místě u sebe tedy máte místo, kde budete moci trávit čas venku při krásném počasí, místo pro schování auta před kroupami a dostatečně velký byt pro klidné bydlení. V městě Polička najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost.

Nyní trochu podrobněji.

Byt v 2.NP o dispozici 3 + kk. Podlahová plocha bytu je cca 65 m2. Dispozice se skládá z chodby, 2 pokojů, jídelny s kuchyňským koutem, spíž, koupelny a samostatné WC. K bytu dále náleží 2 sklepy a prostor na společné půdě. Topení zajištěno kamny na tuhá paliva a elektrokotlem, teplá voda bojlerem.

K bytu dále náleží dvě zahrádky a přímo z bytu je vidět i na přístřešek pro auto / kůlnu. Na jednom místě u sebe máte tedy opravdu vše potřebné. Byt je v dobrém původním technickém stavu.

Lokalitou a umístěním je tato nemovitost vhodná jak pro trvalé bydlení, tak se zde zároveň naskytuje možnost mít byt jako startovací bod pro podnikání výletů v lokalitě plné lesů, turistických míst a vodních ploch. Okolní příroda nabízí plno možností pro turistiku, cykloturistiku a rybaření.

Jestliže vás tato nabídka zaujala, ozvěte se a zašlu vám odkaz na webovou stránku nemovitosti, kde najdete více informací. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce za jim určených kritérií.

Parametry bytu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Polička
ID
012024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Ing. Jan Jelínek

Ing. Jan Jelínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Poličce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu