Prodej bytu 3+kk, Olomouc, Vídeňská, 73 m2 (ID: 3366289)

Vídeňská, Olomouc

9 321 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 422 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Poslední šance! Získejte svůj vlastní kousek luxusu v rezidenci Vídeňská 11!

Společnost SIROKY Real Estate představuje nový projekt Vídeňská 11 v bezprostřední blízkosti nejkrásnějších olomouckých parků.

Rezidence se nachází v Olomouci v prestižní lokalitě ve Vídeňské ulici, která je proslulá svými honosnými vilami z 18. a 19. století. Historická budova na adrese Vídeňská 11 prošla rozsáhlou, ale citlivou rekonstrukcí, jejímž výsledkem je jedinečný projekt, který kombinuje přirozené kouzlo neobaroka s jednoduchostí moderního pojetí. S historickým centrem na jedné straně a velkolepými Smetanovými sady na druhé se naleznete skryti mezi stromy, ale přitom ve středu dění. 

Nabízíme Vám posledních 13 bytů v tomto projektu, s dispozicemi od 1+kk po velkorysé 3+kk. Všechny byty disponují prostornými místnostmi s vysokými stropy a úchvatnými výhledy do Smetanových sadů či do privátního zeleného vnitrobloku. Interiéry jsou vybaveny exkluzivními značkami, které se řadí mezi špičky evropského designu.

Byt k prodeji 1E o velikosti 81,2 m2 se nachází v 1. podlaží činžovního domu. Bytu samozřejmě nechybí ani sklep o rozloze 5,2 m2 v suterénu domu a balkón o rozloze 3,2 m2. Nechybí ani výtah zdoben o doplňky z prvotřídního kovu od italského De Castelli.

Koupelna v bytě 1E je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, které jsou zajištěny od italského výrobce Catalano, a vanou od německé značky Bette. Obklady a dlažby od španělské Porcelanosa kombinují špičkový design, inovativní řešení a dokonale technické parametry. Vodovodní baterie od italské značky Gessi nabízí skloubení špičkové technologie, pravé italské kvality a nadčasového designu.

Dřevěné podlahy v bytě jsou zajištěny od italského výrobce Foglie D’Oro. Dodavatelem podlah jsou čeští mistři z Valen&Masar, kteří zajišťují jejich správnou instalaci. Minimalistický design vypínačů německé značky Berker a bodového osvětlení belgické značky Modular dokonale splyne s interiérem.

Díky své strategické poloze, významné univerzitě a kultuře je Olomouc již po staletí přirozeným centrem Moravy. Nyní je město na vrcholu společenského a kulturního rozkvětu a je tak velmi lákavým místem pro život. Město si vás získá nejen pro svou historii a památky, ale také pro svou osobitou atmosféru, překvapivou gastronomickou scénu a špičkové služby.

Nenechte si ujít tuto neopakovatelnou šanci! Předpokládaný termín dokončení projektu je 2Q/2024. Rezervujte si svůj byt ještě dnes a buďte součástí této exkluzivní rezidence.

Parametry bytu

Cena
9 321 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Vídeňská, Olomouc
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Vídeňská 11

Vídeňská 634/6, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Pavel Široký

Pavel Široký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu