Pronájem rodinného domu, Kopřivnice, Horní, 171 m2 (ID: 3366382)

Horní, Kopřivnice

33 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Kopřivnici

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu rodinný třípodlažní dům ve velmi klidné a žádané části Kopřivnice na ulici Horní. Novostavba o dispozici 5+kk a celkové užitné ploše 171 m2 nabízí veškerý nadstandard pro větší rodinu a srovnatelné náklady na bydlení jako u bytové jednotky, díky nejnovějším technologiím.

Z přední strany domu naleznete sjezd do prostorné dvojgaráže o rozloze 29 m2 s průchodem do technické místnosti s WC a do proskleného zádveří se vstupem na terasu a zahradu.
Dominantou 1. patra je rozlehlý obývací pokoj s kuchyní a jídelnou o rozloze necelých 50 m2 s nádherným výhledem na kopce a lesy, dále je v patře první koupelna s WC a pokoj. Moderní kuchyně nabízí velkou pracovní plochu díky ostrůvku a je kompletně vybavena vestavěnými el. spotřebiči.
V 2. patře naleznete další koupelnu s vanou a WC, dva středně velké pokoje a 21 m2 rozlehlou ložnici , také s nerušeným výhledem do přírody.
V zadní části domu je dlážděná terasa o rozloze 18 m2 se zahradou o rozloze 300 m2.

Dům byl zkolaudován v roce 2022, pro výstavbu byl použit inovativní systém STEICO s výbornou izolací. Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci, podlahové vytápění a ohřev vody je zajištěn tepelným čerpadlem, v celém domě je rekuperace pro filtraci vzduchu a klimatizace v každém pokoji, díky těmto faktorům je nemovitost v energetické náročnosti třídy - B a odhadované měsíční náklady jsou pouze 4.000 Kč/měsíc.

Vratná kauce 2 měsíční nájmy + provize RK 1 nájem

Pro více informací a domluvení termínu prohlídky kdykoliv zavolejte.

Těšíme se na Vás.

Parametry domu

Cena
33 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Horní, Kopřivnice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
171 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
300 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 136 lidí

Prodejce

Martin Kabíček

Martin Kabíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu