Prodej bytu 3+1, Rakovník, V Lukách, 68 m2 (ID: 3366440)

V Lukách, Rakovník - Rakovník II

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rakovníku

Úklidové služby

Informace k bytu

Máme pro Vás připravený slunný byt, který se nachází v samotném srdci královského města Rakovníka. Jedná se o dispozici 3+1, která je ideální pro rodinu s dětmi a k dispozici Vám pak bude celková užitná plocha 68m2. Byt se nachází v 5. patře revitalizovaného panelového domu. Tohoto patra se nemusíte obávávat, v domě se nachází nový výtah a vy si pak můžete užívat výhledu každý den. Jedná se o zachovalý byt v původním stavu, který je ihned obytný a nabízí několik možných variant na nové uspořádání a formu rekonstrukce.
Bytový dům je umístěn v klidné sídlištní zástavbě, která umožňuje pohodlné parkování vedle domu. Dále je možné k bytu přikoupit za zvýhodněnou cenu GARÁŽ, která se nachází za asfaltovým hřištěm vedle domu, kde můžete zabavit své ratolesti. Při koupi bytu a garáže současně pro Vás platí cena za garáž 290 000 Kč.
Rakovník je velmi oblíbenou lokalitou a potvrzuje to skvělá občanská vybavenost: nemocnice, pošta, minigolf, fotbalové hřiště, zimní stadion, tenisové centrum, volejbalové hřiště, nespočet škol a školek.

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
V Lukách, Rakovník - Rakovník II
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Six Reality

Vysoká 108, Rakovník

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 175 lidí

Prodejce

Jakub Sixta

Jakub Sixta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Rakovníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu