Prodej rodinného domu, Mníšek pod Brdy, 250 m2 (ID: 3366648)

Mníšek pod Brdy

8 740 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 652 Kč /za měsíc

(včetně všech poplatků)

Prémioví partneři v Mníšku pod Brdy

Úklidové služby

Informace k domu

Trvalé i rekreační bydlení spojuje tento tradiční dům na okraji Mníšku pod Brdy. V klidné čtvrti a přesto s rychlým přístupem ke všem službám i nákupním možnostem v centru Mníšku pod Brdy. Škola a školka 15 min pěšky, obchody a restaurace 20 min, nový lékařský dům také. Busem a autem 7 min. Kvůli své rychlé dostupnosti do hlavního města, navíc 2 minuty od domu je vlaková i autobusová zastávka. Veliká zahrada pro zahrádkáře, vedlejší stavby pro kutily.
Rodinný dům upravovaný majitelem k pohodlnému a příjemnému bydlení. Topení je v přízemí podlahové a současně i krbové s vložkou pro ohřev topných těles. Dole i nahoře je koupelna a samostatné WC. Dům má vlastní studnu, kde je stále i v době sucha dostatek vody, současně je ale připojen na městský vodovod a odpadovou kanalizaci. Součástí je velká garáž uzavřená el. vraty, za ní je malý skladovací prostor, využitelný také jako samostatná klubovna nebo umělecká dílna.
Vedlejší stavby jsou používány jako uzamykatelná garáž pro zahradní stroje a příslušenství, nebo kolny pro palivové dřevo. Veliká zahrada 1586m2 je rozdělena na část sadu s ovocnými stromy a část okrasnou. Zeleň se již těší na nového majitele, volá po pravidelné údržbě a péči. Přes ulici je penzion s restaurací. Do lesa je to volnou chůzí 10 min.
Mníšek pod Brdy je vyhledávaný strategicky na dálnici D4 20 min z Prahy. Autobusové spojení pražské integrované dopravy PID každých 25 min. Pro další informace a prohlídku jsme kdykoliv k dispozici.

Parametry domu

Cena
8 740 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Mníšek pod Brdy
ID
25210
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1586 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Richmond Reality

Karla Engliše 1498/13, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Robert Izak, MBA

Robert Izak, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mníšku pod Brdy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu