Prodej bytu 3+1, Brno, Gorkého, 97 m2 (ID: 3366725)

Gorkého, Brno

8 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 887 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme prodej jedinečného bytu v centru Brna s velkým potenciálem. Z tohoto důvodu jsem si dovolila v úvodu použít vizualizace a až následně reálné fotografie současného stavu. 
Současné dispozice a velikost bytu: 3+1, 97 m2 + 7 m2 sklep a ideální ⅕ podílu zahrady ve vnitrobloku. Zahrada má 559 m2.  
Pro koho je byt ideální:
- Pro někoho, kdo potřebuje více prostoru k bydlení. Je vhodný jak pro pár, který ocení velkorysé prostory, tak pro rodinu, která využije více místností a současně může pustit své děti do klidného a bezpečného vnitrobloku.
- Pro někoho, kdo chce mít pod kontrolou rekonstrukci od A do Z a vytvořit v bytě vše podle svých náročných požadavků. V novostavbě, i přes možnost klientských změn, toto není reálné. 
- Pro někoho, kdo rád užívá výhod města, ale potřebuje i klidné prostředí pro odpočinek, který poskytuje klidný vnitroblok plný zeleně.
- Pro někoho, kdo ocení málo sousedů v domě (jen 7 bytů).

Byt je opravdu unikátní a obdobných v centru Brna již moc není. Nenechejte se odradit zvýšeným přízemím, kde se byt nachází. Díky zvýšenému patru není do bytu nijak zásadně vidět a proto zde nejsou umístěny mříže, tak jako v jiných bytech, které se nacházejí přímo v přízemí. Výhodou zvýšeného přízemí je jednoduchý přístup do zahrad domu. Bytu náleží ideální jedna pětina zahrady, která je doslova oázou klidu. Takovéto zahrady v centru města téměř nenajdete. Byt se nachází v klidnější části ulice Gorkého, kde se nachází řada kaváren, obchůdků, restaurací a je jen pár kroků od parku Obilní trh. 

- Současný stav bytu:
- Byt se nachází ve zvýšeném přízemí domu s odhadovaným stářím domu 140 let.
- 3x pokoj o velikosti 22 m2 (jeden z pokojů průchozí). Byt je před rekonstrukcí, je však obyvatelný a funkční.
- Vysoké stropy.
- V převážné většině bytu jsou položeny původní parkety a na nich koberce.
- Byt je pronajímán studentům. V případě pronájmu všech pokojů studentům je odhadován nájem na 25.000,-/měsíčně. Než se tedy pustíte do rekonstrukce bytu, můžete byt pronajímat. 
- Ohřev vody bojlerem, topení ve vafkách, plynový sporák. Vafky jsou napojeny na 2 komíny, což vybízí k vybudování krbu. 
- Současné měsíční náklady 7.600,- včetně fondu oprav a energií (při obsazenosti 3 osobami).

Parametry bytu

Cena
8 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Gorkého, Brno
ID
BK1044
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
97 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Kateřina Stehnová Strašáková

Kateřina Stehnová Strašáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu