Prodej rodinného domu, Rožďalovice, Lindnerova, 218 m2 (ID: 3366782)

Lindnerova, Rožďalovice

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc

(Pro další informace a sjednání prohlídky mne prosím vždy kontaktujte i emailem, děkuji.)

Prémioví partneři v Rožďalovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízím 3. podlažní rodinný dům, 6+1,
s přístřeškem na auta před garáží a s možností využití suterénních prostor k podnikání, vzhledem k jejich velikosti a dispozici.
Dům se nachází ve městě Rožďalovice, s úplnou občanskou vybaveností: základní škola a mateřská škola G. A. Lindnera, zdravotní středisko, pošta, obchody s potravinami, cukrárna, drogérie, čerpací stanice, bankomat, květinářství, stavebniny, restaurace a na vlakovém nebo autobusovém spojení směr Jičín (24km), Nymburk (20km), Poděbrady (23km), Mladou Boleslav (27km) a Praha (60km).
V okolí města se nachází lesy, Holské rybníky a cyklistické trasy.

Dům je 3.podlažní, s touto dispozicí:
- v suterénu, který je přístupný i z přední části z ulice se nachází velká garáž, dva sklepy (oba mají okno), kotelna s uhelnou, prostor prádelny, chodba, schodiště vedoucí do přízemí,
- v přízemí, do kterého je vstup z venku po schodišti a také ze sklepních prostor se nachází vstupní zádveří, pokoj, obývací pokoj, jídelna s výstupem na terasu o velikosti 11m2 (a z té je výstup do zadní části zahrady a krásný výhled na kostel svatého Havla), kuchyně, koupelna, WC, spíž, chodba, schodiště vedoucí do 1.patra,
- v 1.patře se nachází 3 samostatné pokoje (jeden z nich má balkón), koupelna s WC, půda (sloužící nyní jako komora, je možno případně předělat a využít na další pokoj).

Převážná část zahrady je za domem, s orientací do klidné stráně parku barokního zámku, který slouží jako domov pro seniory. V zadní části pozemku se nachází jeden památný strom dub zimní. V ceně je zahrnuta dřevěná chata, která je uvedena na fotografiích v zadní části zahrady.

Dům je zkolaudována v roce 1995. V domě je ústřední vytápění, topení zajišťuje kombinovaný kotel na pevná paliva. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler (200 l). Okna jsou převážně vyměněna na plastová s dvojsklem (především v obytných místnostech), v menší míře jsou původní dřevěná dvojitá (především v suterénu). Na střeše jsou pálené tašky. Dům je napojen na vodovod, kanalizaci a elektřinu.

Pro další informace nebo sjednání prohlídky mne vždy kontaktujte i emailem, děkuji.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pro další informace a sjednání prohlídky mne prosím vždy kontaktujte i emailem, děkuji.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Lindnerova, Rožďalovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
218 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Realitní makléřka Pavlína Máslíková

Realitní makléřka Pavlína Máslíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rožďalovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu