Prodej bytu 4+kk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Dřevčická, 107 m2

Dřevčická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

10 140 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 48 324 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi.)

Prémioví partneři v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji moderně navržené jednotky 4+kk o celkové ploše 95 m2 - 107 m2. Dispozičně jsou jednotky řešeny obývacím pokojem s kuchyní, třemi ložnicemi, sociálním zařízením, šatnou a předsíní.

Záleží nám na vás i na naší přírodě, a proto jsme změnili způsob vytápění na stále více oblíbená TEPELNÁ ČERPADLA a FOTOVOLTAICKÉ PANELY, čímž se domy stávají z více než z 50% soběstačné.

V areálu rezidence Na Mariánské cestě si můžete vybírat z bytů o dispozicích 1+kk, 2+kk, 3+kk, 4+kk, které disponují balkonem, prostornou terasou nebo velkorysou předzahrádkou anebo kombinovaně. Ke všem bytům náleží sklep na uložení potřebných věcí a také garážové stání umístěné v 1.PP pod domy (obojí za povinný příplatek). Kolaudace tohoto projektu proběhne ve 4. čtvrtletí 2024.

Přinášíme příjemné a klidné bydlení inspirované skandinávským životným stylem s možností aktivně tráveného volného času. Projekt Na Mariánské cestě představuje rozsáhlý bytový komplex se zelenými střechami, několika jezírky a zasakovacími plochami udržující srážkovou vodu a zlepšující mikroklima. Exkluzivně pro rezidenty nabízíme širokou škálu služeb např. relaxační zóny, saunu, Kneippův chodníček, grill pointy, workout zónu, dobíjecí stanice pro elektromobily, kola a další. Součástí projektu je prostorné dětské hřiště a současně s rezidencí zajistíme v její bezprostřední blízkosti výstavbu nové moderní školky. Dále nabízíme i prostor pro všechny nadšené zahradníky. Na tuto komunitní zahradu bude navazovat odpočinkový prostor se zemním valem a řadou míst k příjemnému posezení. Pro společné chvíle s rodinou Vám bude k dispozici piknikový prostor s otevřeným ohništěm a pergolou. Rodiče malých dětí určitě ocení klidný a bezpečný charakter celé lokality.

Rezidence Na Mariánské cestě nabízí stylové komfortní bydlení v souladu s aktuálními světovými trendy. Architektura domů klade důraz na maximální prosvětlení interiérů a pracuje s vysoce kvalitními a nadčasovými materiály.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo více informací naleznete přímo na stránkách projektu.

Brandýs nad Labem má výbornou dostupnost do Prahy po dálnici D10. Město nabízí veškerou občanskou vybavenost: školy, školky, zdravotnictví, supermarkety, bohaté sportovní i kulturní vyžití.

Parametry bytu

Cena
10 140 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Dřevčická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
107 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Monika Taranzová

Monika Taranzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brandýse nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu