Prodej bytu 2+kk, Brno, Kollárova, 82 m2 (ID: 3367696)

Kollárova, Brno

10 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 851 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi.)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Již brzy k nastěhování! Nabízíme Vám promyšleně navržené jednotky 2+kk o celkové ploše 74 m2 - 82 m2 v Rodinné rezidenci Starý pivovar, který je jedinečným projektem v Králově Poli umístěný na klidném místě, stranou hlavních silničních tahů a v jedné z nejžádanějších brněnských lokalit.

Architektura rezidence je navržena tak, aby co nejlépe odpovídala potřebám rodinného bydlení a udržela svoji architektonickou hodnotu po mnoho generací. Originálně je řešený návrh interiérů vůči světovým stranám tak, aby do interiérů pronikalo co nejvíce denního světla. Architektura domu klade důraz na maximální otevřenost interiérů, pracuje s vysoce kvalitními a nadčasovými materiály a zároveň odkazuje na historii místa. Jednotky nabízí velkorysé dispoziční řešení: obývací pokoj s kuchyní, ložnici, sociální zařízení, prostornou komorou s oknem, která může sloužit jako další pokoj, chodbu a zádveří. Ke každé jednotce náleží prostorný balkon nebo terasa. Součástí rodinné rezidence Starý pivovar je 2.000 m2 parkové zeleně pro dětské hry a trávení volného času včetně dětského hřiště, piknikoviště a workout hřiště pro sportovní nadšence.

V rezidenci Starý pivovar si můžete vybrat z jednotek o různých dispozicích 2+kk, 3+kk i 4+kk, které disponují balkonem nebo terasou. K jednotkám náleží parkovací stání (za povinný příplatek) umístěné v 1. nadzemním podlaží.

V současné době je projekt těsně před dokončením a v brzké době bude možné i nastěhování.

Jedná se o velmi ojedinělé bydlení v nejžádanější lukrativní lokalitě s výbornou dopravní obslužností i kompletní občanskou vybaveností, splňující veškeré podmínky k naplnění potřeb i těch nejnáročnějších klientů.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!

Parametry bytu

Cena
10 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Kollárova, Brno
ID
00011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Monika Taranzová

Monika Taranzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu