Prodej rodinného domu, Němčičky, 207 m2 (ID: 3367823)

Němčičky

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Němčičkách

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vstup do světa pohodlí a exkluzivity s jedinečným třípodlažním domem A2, dispozičně řešeným jako 5+kk v obci Němčičky, okres Brno-venkov.

POZOR!!! Cena je za kompletně dokončený dům.

Tento nově postavený dům se nachází v řadové zástavbě a přináší vám neopakovatelný zážitek a komfort života na Jižní Moravě.

Celková podlahová plocha nemovitosti je 187,2 m² s pozemkem o velikosti 354 m².

V 1. nadzemním podlaží je vstupní hala, ze které je přímý vstup do technické místnosti, prádelny a garáže 19,8 m², která poskytne bezpečné parkování pro vaše vozidlo.

Ve 2. nadzemním podlaží se nachází hala se schodištěm, ložnice, koupelna, samostatná toaleta a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou a přímým vstupem do zahrady, která vám poskytne dostatek soukromí s možností vytvoření relaxačního prostoru. K dispozici je také terasa, kde si můžete užít slunných dnů a příjemného posezení s rodinou a přáteli.

Ve 3. nadzemním podlaží se nachází prostorná hala, 3 samostatné ložnice a koupelna s toaletou.

Mezi hlavní atributy architektonického řešení domu patří vzdušnost, lehkost a originalita. Čisté linie a styl zaručují, že vaše nemovitost bude vypadat úžasně i po mnoha letech.

V rámci projektu je vytvořen koncept maximální individualizace, který umožňuje vybudovat domov zcela osobitý a výjimečný. Nabízí vám možnost navrhnout si dům individuálně nebo vybrat připravený návrh interiéru.

Mezi hlavní stavební atributy konstrukčního řešení domu patří stavba z prémiových porobetonových tvárnic s vnitřními sádrovými omítkami, dřevěný krov zateplený tepelnou izolací, střešní krytina z pálené tašky, plastová okna PRAMOS s izolačními trojskly a venkovními elektrickými žaluziemi, zámková dlažba před domem a na terase.
Dům je vybaven kondenzačním plynovým kotlem BAXI se 120l zásobníkem vody, ústředním plynovým topením a podlahovým vytápěním, díky čemuž budete mít vždy příjemnou teplotu a pohodlí, retenční nádrží s čerpadlem pro využití dešťové vody a připojením na veškeré inženýrské sítě.
Disponuje i přípravou na alternativní zdroj energie (fotovoltaika a tepelné čerpadlo).

Poloha nemovitosti je jedinečná a spojuje klidnou přírodu s blízkostí pulsující metropole. Orientace domu na sever a jih vám zajistí optimální sluneční expozici a příjemné světlo v interiéru. V okolí nemovitosti najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školky, která je ideální pro rodiny s dětmi. Díky dobře dostupné dopravě (dálnice, silnice, autobus) budete mít snadný přístup ke všem potřebným službám a atrakcím v okolí.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat a domluvte si osobní schůzku s kompletní prezentací.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Němčičky
ID
0122023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
207 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
354 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Klement

Michal Klement

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Němčičkách (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu