Prodej pozemku pro bydlení, Bruzovice, 2100 m2 (ID: 3368072)

Bruzovice

2 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bruzovicích

Informace k pozemku

Je Vaším snem bydlet v rodinném domě se zahradou, ale děsí Vás čas strávený vyřizováním všeho potřebného na úřadech?
Máme pro Vás exkluzivní nabídku souboru pozemků pracovně označených "stavební pozemek" o celkové výměře cca 2 100 m2 s již zpracovanou projektovou dokumentací schválenou stavebním úřadem včetně vydaného společného povolení pro stavbu vydaného Magistrátem města Frýdku-Místku. Jedná se o rovinatý pozemek v obci Bruzovice v okrese Frýdek-Místek aktuálním územním plánem vedený z části jako plochy smíšené obytné a z části jako neurbanizované zemědělské pozemky. Pozemek je již kompletně zasíťovaný, na pozemek jsou přivedeny elektřina a obecní vodovod. Kanalizace na pozemku není, součástí projektu RD je čistička odpadních vod včetně všech vyjádření dotčených orgánů. Součástí prodeje souboru pozemků je i zpracovaná projektová dokumentace přízemního rodinného domu o dispozici 4+kk s garáží, technickou místností a krytým parkovacím stáním o zastavěné ploše cca 226,5m2 a o podlahové ploše 159,6 m2. Cena za zpracovanou platnou projektovou dokumentaci 380 000,- není zahrnuta v ceně pozemku.
K tomuto pozemku je možné koupit i sousední, mírně svažité pozemky "zahrada 1" - cca 400m2, "zahrada 2" - cca 450 m2, "zahrada 3" - cca 750 m2, "zahrada 4" - cca 790 m2 včetně přístupového pozemku - cca 471m2, v současnosti využívané jako zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. Zakoupením všech pozemků získáte exkluzivní prostor pro bydlení a zázemí včetně sklípku a dostatečného prostoru zajišťujícího soukromí.
Obec Bruzovice nabízí základní občanskou vybavenost a velmi dobrou dostupnost do blízkého Frýdku-Místku, případně Havířova či Ostravy. Nachází se také v blízkosti vodních nádrží Žermanice a Těrlicko.
Podmínkou prodávajícího je, že geometrické rozdělení stávajících pozemků o celkové výměře 4 961 m2 na samostatné pozemky, prac. označené "stavební pozemek", "zahrada 1", "zahrada 2", "zahrada 3", "zahrada 4" včetně přístupového pozemku, bude možné až budou zajištěni vážní zájemci o všechny zmiňované pozemky "stavební pozemek", "zahrada 1", "zahrada 2", "zahrada 3", "zahrada 4" včetně přístupového pozemku.
Návrh dělení pozemků je pouze ilustrační a může docházet k jeho změnám.
Více fotografií naleznete na webových stránkách RE/MAX.
V případě financování úvěrem doporučujeme využít bezplatné konzultace s naším hypotečním specialistou.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře této nabídky.

Parametry pozemku

Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Bruzovice
ID
160-NP02410
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
2100 m2
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX MONARCHA

RE/MAX MONARCHA

Masarykova třída 105/29, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Karel Fiala

Bc. Karel Fiala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bruzovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu