Prodej chaty, Konstantinovy Lázně, 160 m2

Konstantinovy Lázně

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Konstantinových Lázních

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodej chaty na unikátním místě, poblíž Úterského potoka a unikátním pojetím. Nabízená chata byla zrekonstruována do podoby ostrovního systému. Na střeše jsou solární panely, které vyrobenou energii posílají do bateriového úložiště. Voda je v současné době jímána do retenční nádrže a vedle chaty je nalezeno místo, kde je potřeba zřídit vrt, cca 7 metrů, na pitnou vodu. V chatě jsou připraveny všechny rozvody, tak i ty, na které bude napojen budoucí vrt. Vytápění je řešeno krbovými kamny, které jsou napojeny na radiátory. Za chatou je připravena velká zásoba dřeva. TUV nahřívají krbová kamna nebo elektrická energie. V koupelně je sprchový kout a WC. V mezipatře se pak nachází ještě jedno samostatné WC.
Budova je podsklepená. Nachází se zde 2 sklepy. Jeden je možno využívat jako dílnu, je zde zakopána retenční nádrž a v druhém dříve bývaly turbíny k již zaniklému Hlaváčkovo mlýnu. V současné době zde můžete uskladnit ovoce, zeleninu, dobrý mok nebo vybudovat wellness.
Plášť budovy je zateplen polystyrenem.
V okolí naleznete velké množství turistických tras - naučná stezka údolím Úterského potoka, zřícenina hradu Gutštejn, zřícenina hradu Falkenštejn, Falkenštejnský vodopád a krásné koupání jistě oceníte v bývalém lomu Hradišťský vrch.
Tato nemovitost je jedinečná v řešení-ostrovní systém, v lokalitě-klid, propojení s přírodou, v relaxaci-turistika, koupání.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a chcete psát další kapitoly této chaty, kontaktujte makléře. S financováním Vám pomohou naši finanční specialisté.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Konstantinovy Lázně
ID
0548
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
318 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Marek Chlad

Marek Chlad

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Konstantinových Lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu