Prodej bytu 3+kk, Znojmo, Tyršova, 127 m2

Tyršova, Znojmo

8 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 462 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Znojmu

Informace k bytu

Naše realitní kancelář Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí ke koupi velkorysý prostor o velikosti 127 m2 v kompletně zrekonstruovaném areálu na ulici Tyršova ve Znojmě.

Prostor, aktuálně využívaný jako kancelář, lze jednoduše rekolaudovat a vytvořit si zde luxusní byt dle vlastních představ. Vzhledem k velikosti hlavní místnosti lze uvažovat o finální dispozici 3-4+kk, kdy jednotlivé místnosti budou stále dostatečně dimenzované. Nabízená jednotka je umístěna ve 2. nadzemním podlaží domu, ve kterém jsou převážně kancelářské a obchodní prostory.

Součástí prodeje je i vyhrazené parkovací stání přímo v areálu, přístupné přes dálkově ovládanou bránu.

Při vstupu do nabízené jednotky vejdeme do chodby, z níž jsou zprava přístupná dvě samostatná WC s umyvadly (řešené jako dámské + pánské) a dále pak oddělená kuchyňka, která by v případě řešení jako bytový prostor našla využití jako nová koupelna.

Z chodby již vstoupíme přímo do hlavního prostoru, který je aktuálně koncipován jako open space. V případě využití k bydlení se zde nabízí možnost vybudovat kuchyňský kout (rozvody jsou připraveny) spolu s dalšími obytnými pokoji.

Velmi příjemně v tomto prostoru působí obložení z cihel a betonové stropy, což mu dodává charakteristický industriální ráz a díky velkým oknům je současně i dostatečně vzdušný a světlý.

Příjemné klima zde zajišťují předokenní rolety a klimatizace.


Dispozice jednotky:

chodba - 9,8 m2

WC 1 - 4,9 m2

WC 2 - 6,3 m2

kuchyňka - 6,6 m2

kancelář - 99,7m2


Poloha nabízí kupujícímu velmi rychlou dostupnost do centra města, současně však i možnost klidného bydlení s rychlým dosahem nákupních možností i veškerého občanského vybavení.

Průkaz energetické náročnosti budovy nám nebyl prodávajícím dodán, uvádíme proto zatím třídu G.

Pro bližší informace a termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
8 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Tyršova, Znojmo
ID
00021
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 171 lidí

Prodejce

Ing. Lenka Přibylová

Ing. Lenka Přibylová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu