Prodej rodinného domu, Zlín, Sýkory III, 120 m2 (ID: 3369906)

Sýkory III, Zlín

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlíně

Informace k domu

Nabízíme prodej nízkoenergetické novostavby o dispozici 4+kk s garáží, parkovacím stáním a zahradou, vše o celkové výměře 367 m2.

Aktuálně je dokončena hrubá stavba domu s možností klientských prohlídek po telefonické domluvě.

Pokud preferujete klidné bydlení v blízkosti zeleně, a přitom na dosah města Zlína s výbornou dopravní dostupností, tak tento dům je určen právě vám.

Celý projekt Rezidence Sýkory je solitér čtyř čistých, elegantních objektů přirozeně vsazených do terénu, z nichž se každý objekt skládá ze dvou samostatných a architektonicky citlivě řešených rodinných domů. Celkem 8 rodinných domů se dvěma nadzemními podlažími.

Dvoupodlažní zděné rodinné domy jsou vyprojektovány s žádaným rozdělením domu na společenskou a klidovou část. První podlaží je koncipováno jako společenské a je uličnímu pohledu většinově ukryto pod terénem. Nachází se zde otevřená dispozice kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje o velikosti 38 m2 s přímým výstupem na terasu 14 m2 a zahradu, technická místnost a samostatná toaleta.
Druhé podlaží je vymezeno pro klidovou část a tvoří ho tři pokoje, šatna, toaleta a 2 koupelny, dále garáž pro jeden vůz a možnost parkování dalšího vozu na vlastním pozemku před domem. Toto podlaží je dominantní, částečně předsazené a z ulice jasně čitelné. Okna z obytných místností jsou situována do ulice a zahrady a poskytují nerušený panoramatický pohled na údolí města a okolní krajinu.
Užitná plocha domu činí 138 m2., plocha zahrady pak přes 150 m2. Nemovitost splňuje veškerá kritéria energetického štítku - A. Je zde projektované tepelné čerpadlo. Bude napojena na veškeré inženýrské sítě, vyjma plynovodu.

V rámci standardního provedení budou jednotlivé domy vybaveny dřevěnými podlahami, velkoformátovými obklady a dlažbami, sanitou renomovaných výrobců, podlahovým topením, rekuperací a kompletní vnitřní instalací.

Domy budou ve standardu vybaveny podlahovým vytápěním, připojeným na tepelné čerpadlo. O teplou užitkovou vodu se postará energeticky úsporné zařízení. Komfort domu bude doplněn o rekuperační jednotku, která zajistí neustále čerstvý vzduch s optimální vlhkostí. Celý energetický systém domu může být za příplatek na přání klienta doplněn malou fotovovoltaickou elektrárnou.

Vzdálenost od centra města Zlína je 2,6 km, V místní části Zlín - Prštné jsou 3 mateřské školky, základní škola a další občanská vybavenost (Supermarket Albert 1.0 km, Lusso Cafe 0.8 km, Supermarket Lidl 1.4 km). Lze také využít okolní cyklostezku, která je součástí trasy z Otrokovic do Zlína nebo můžete relaxovat u procházek k Chlumským a Zboženským rybníkům a lesům. Doporučujeme také navštívit Stezku zdraví realizovanou na pozemcích městských lesů pod Tlustou horou, která nabízí pro návštěvníky množství možností pro aktivní trávení volného času – běh, cykloturistika, dětské hry, posilování, rozcvičení, rodinné výlety a vycházky.

Prodejní cena je konečná včetně provize RK a právního servisu. Vizualizace jsou pouze informat

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Sýkory III, Zlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
367 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ST development

Hradišťská 1955, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Kateřina Kvapilová

Kateřina Kvapilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu