Prodej bytu 3+1, Ústí nad Labem, Na Výšině, 67 m2 (ID: 3369951)

Na Výšině, Ústí nad Labem - Neštěmice

1 599 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 620 Kč /za měsíc

(bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Tento pěkný světlý byt o užitné ploše 67 m2 se nachází ve velmi klidné části města, v ulici Na Výšině. Disponuje vynikající dostupností, jelikož je situován na 7. podlaží panelového domu s výtahem. Stav objektu je velmi dobrý, a tak budete moci ihned vstoupit do nového domova bez nutnosti dalších úprav.

Byt je vybaven ústředním topením, což zajišťuje pohodlné a příjemné bydlení po celý rok. Díky lodžii si můžete užívat skvělých momentů venku, aniž byste museli opustit pohodlí svého bytu. V okolí domu se rozkládá krásná a neporušená příroda, která vás láká na procházky po blízkých loukách a nádherných lesích. Pěknou okolní přírodu určitě oceníte i pokud jste milovníci pejsků.

Jedná se o řadovou zástavbu na sídlišti, které vás okouzlí klidem a příjemnou atmosférou. Obytná zástavba v tomto prostředí vytváří rodinnou a přátelskou atmosféru, což je ideální prostředí pro spokojený a harmonický život.

Z hlediska dopravy je lokalita dobře dostupná. V okolí naleznete veškerou potřebnou infrastrukturu, včetně vlakového spojení, dálnice a místní autobusové a MHD dopravy. Vaše cesty budou jednoduché a rychlé, ať už míříte do práce nebo za volnočasovou aktivitou.

Byt je připravený k okamžitému nastěhování, čerstvě vymalovaný a vyklizený, což vám dává možnost realizovat své vlastní nápady a představy o interiéru.

Využijte tuto výjimečnou příležitost a staňte se majitelem tohoto skvělého bytu. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

S financováním vám rád pomůže můj kolega. V případě zájmu neváhejte a ihned volejte pro více informací! :-)

Parametry bytu

Cena
1 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Na Výšině, Ústí nad Labem - Neštěmice
ID
66631006
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
67 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 111 lidí

Prodejce

Lukáš Hung

Lukáš Hung

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu